Нова Audi A7 2018

7 Nov

Зовнішній вигляд нової Audi А7 Sportback виконано за мотивами концепту prologue, тому в його зовнішності можна помітити риси флагманського седану Audi A8 2018. Audi A7 2018 сповідає стильний та сучасний дизайн з широкими радіаторними ґратками, характерними фарами та спортивними повітрозабірниками. Також у нового Sportback скульптурний капот, сміливі бічні лінії й похилий дах.

Задня частина Audi A7 2018 “звужена, як у яхти” та обладнана спойлером, що автоматично піднімається на швидкості 120 км/год. Довершує гармонію “корми” широка смуга, що світиться та складається з 13 сегментів і може відтворювати різноманітні анімації.

Всередині Audi A7 2018  можна побачти елегантний та надтехнологічний інтер’єр з двома моніторами. Покупцям будуть запропоновані різноманітні “плюшки” на кшталт віртуального кокпіту та аудіосистеми Bang & Olufsen. Серед додаткових моментів – шкіряна оббивка Valcona, технологія голосового управління та особлива система освітлення.

Говорячи про технології, Audi A7 2018 обладнано комплектом систем допомоги водієві, зокрема це автопілот Audi AI, котрий, зрештою, наразі не можна активувати через законодавчі заборони. Проте вже зараз гарантовано присутній автономний паркувальник (машину можна загнати в гараж зі смартфону). Крім того, власники нової моделі знайдуть більш знайомі системи допомоги, такі як адаптивний круїз-контроль.

За рух Audi A7 2018 відповідає 3,0-літровий двигун TFSI V6 з турбонадувом, який видає 340 к.с. та 500 Нм. Він зістикований з семиступінчастою трансмісією передач S tronic та системою повного приводу quattro. Ці агрегати дають змогу автомобілю прискорюватися до 100 км/год за 5,3 секунди та розвивати максимальну швидкість в 250 км/год. Незабаром Audi A7 2018 отримає асортимент чотирьох- та шестициліндрових двигунів як в дизельному, так і в бензиновому виконаннях.

Audi A7 2018 запропонує чотири підвіски на вибір, зокрема звичайну сталеву пружинну підвіску та оновлену пневматичну підвіску, яка, за заявою автовиробника, “більш рухлива, моторна та зручна”. Є в арсеналі і спортивна підвіска, яка зменшує висоту автівки на 10 мм.

Крім цього, нова Audi A7 2018 споряджена системою адаптивного рульового управління зі “спортивним співвідношенням”, а за додаткову платню можна буде замовити повнокероване шасі, яке дає змогу заднім колесам повертатися на 5 градусів.

Ціна Audi A7 2018 на німецькому ринку стартуватиме від 67 800 євро. Продажі новинки почнуться в лютому.

Мрієте про автівку? Тоді Вам неодмінно варто завітати на сайт auctionexport.com, де розміщено безліч оголошень щодо продажу потриманих машин. Скориставшись пошуком, Ви неодмінно знайдете те, що потрібно саме Вам! Є можливість доставити вподобаний автомобіль з Канади або США у будь-яке місто України.

Audi A7  з доставкою в Україну

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *