Порівняльний аналіз Audi A4, BMW 3 Series, Mercedes C-сlass, Volvo S60: Еліта, до перевірки!

3 Jan

Перед нами популярні преміум-моделі D-класу. Навіть в уживаному стані вони недешеві – щоб придбати їх, потрібно мати у своєму розпорядженні суму близько 190 тис. грн.

Моделі преміум-класу цінують за авторитет, відмінну комплектацію, високу якість збірки та матеріалів, що були використані. На вторинному ринку в попиті ще надійність і вартість ремонту. Сьогодні ми з’ясуємо, який з уживаних елітних седанів – Audi A4, BMW 3 Series, Mercedes C-сlass W203 або Volvo S60 – більш «міцний горішок».

Чимало автівок оснащено у відповідності до їх преміум-рівня. Є претензії лише до якості виконання інтер’єру S60 та салонної електроніки C-сlass. За простором машини однакові – позаду трьом затісно, а ногам середнього пасажира заважає масивний центральний тунель підлоги (у S60 він найменший).

Лінійки силових агрегатів цих автівок містять бензинові та дизельні двигуни. Мотори Volvo малооб’ємні, але завдяки турбонагнітачу відрізняються високою літровою потужністю. У двигунах кожної моделі були виявлені певні «хвороби», але найбільше їх у C-сlass. Більшість Audi та Volvo є передньопривідними, а BMW і Mercedes – задньопривідні. Проте в доробку кожної моделі є й повнопривідні версії. Частіше за все вони зустрічаються в Audi.

Audi A4 – це компроміс між драйверською «трійкою» від BMW та надмірно статусним Mercedes C-сlass. «Четвірка» наділена чудовими ходовими властивостями, що дозволяє отримати насолоду від активної їзди. При купівлі слід враховувати слабкі місця й бути готовим і до витрат.

BMW 3 Series  зауважень до корозійної стійкості знайдено не було. На гальорці трьом пасажирам буде тіснувато, ногам перешкоджають високий тунель кузову, який розміщено посередині, високий поріг та звужена нижня частина дверного прорізу – при висадці. Двигуни BMW бояться перегріву – при цьому деформується алюмінієва голівка блоку циліндрів, лопаються розширювальний бачок та пластикові втулки патрубків системи охолодження. Ходова помірно жорстка. Якість оздоблення салону та оглядовість нарікань не викликають. Ергономіка також на висоті. Більшість з автівок добре «нафаршировані».

Mercedes C-сlass – автомобіль з чудовими ходовими якостями для активних водіїв, тому на вторинному ринку нерідко зустрічаються вже добре обкатані екземпляри. Салон виконано в класичному мерседесівському стилі. Електронні компоненти C-сlass дуже примхливі: електронний блок керування щитку приладів, електроприводу сидінь та устаткування дверей споживають електрику, розряджаючи АКБ. Серед коробок передач найнадійніша – «механіка». Для «робота» Sequentronic притаманні ривки, до того ж може відмовити гідронасос. Ходова C-сlass доволі енергоємна.

В  Volvo S60 було виявлено деякі зауваження щодо якості оснащення салону, оглядовості, а ногам середнього пасажира на гальорці перешкоджає масивний тунель кузову. Досвід експлуатації дозволив виявити цілий ряд проблем в агрегатах S60. Серед КП максимально надійною зарекомендувала себе «механіка». Ходова в міру жорстка, а ось інформативність рульового управління поганенька, та й виворіт керма невеличкий.

Шукаєте потриману автівку? Завітайте на сайт auctionexport.com! Тут Ви знайдете безліч лотів з детальним описом характеристик автомобілю. Зверніть увагу, що вподобану автівку ви маєте змогу придбати з доставкою у будь-яке місто на території України з Канади або США.

Продаж Volvo S60 з доставкою у місто Донецьк

Продаж Audi A4 з доставкою у місто Маріуполь

Продаж Mercedes C-сlass з доставкою у місто Тернопіль

Продаж BMW 3 Series  з доставкою у місто Кам’янець-Подільський

 

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *