2012 CHEVROLET VOLT – неперевершена якість автомобіля, який став класикою

22 Sep

Загальні факти про авто Chevrolet Volt

Chevrolet Volt – це гібридний автомобіль, що виробляється компанією General Motors, авто продаються в різних варіантах таких, як Holden Volt у Австралії та Новій Зеландії, Vauxhall Ampera у Великобританії та Opel Ampera у країнах решти території Європи. Концепт автомобіля Chevrolet Volt дебютував у Північноамериканському міжнародному автошоу у січні 2007 року, ставши першим у світі серійним гібридним концепт-каром, який був продемонстрований одним із найпопулярніших виробників автомобілів. Автомобіль концепту Volt мав чотири двері та місця для чотирьох пасажирів. Випуск такого авто став суттєвою зміною дизайну, якщо порівнювати з General Motors EV1 1990-х років, що мав лише два посадових місця, щоб зменшити вагу та забезпечити необхідний простір для свинцево-кислотного акумулятора. Максимальна швидкість також збільшилася, Volt може їздити з обмеженням 80 миль на годину (130 км / год) для електричного двигуна. Розмір акумуляторної батареї зменшився від приблизно 10,6 кубічних футів (300 літрів) о 3,5.

Більшість параметрів початкового дизайну Volt, визначених для розробки концепт-кара, зберігалися протягом всього процесу створення до виходу остаточної виробничої версії. Ключовим параметром проекту була ціль досягти 40 км (64 км) для всього електричного діапазону, щоб зберегти невеликий розмір акумулятора і знизити витрати. Цей цільовий діапазон дозволить більшу частину поїздок здійснювати за допомогою електроприводу, і було зроблено припущення, що заряджання буде відбуватися вдома протягом ночі. Ця вимога цілком здійснюється, якщо використовувати літій-іонний акумулятор із енергоємністю 16 кВт / год, враховуючи, що батарею буде використано, поки заряд акумулятора (SOC) не досягне 30%. Це обмеження для SOC було необхідним для підтримання експлуатаційних характеристик та мінімізації старіння батареї, що робить можливим як мінімум десятирічний термін служби автомобіля. Початковий цільовий діапазон для бензинових двигунів / генераторів був встановлений в межах від 250 до 300 миль (від 400 до 480 км), а транспортний засіб повинен бути такого розміру, щоб вміщувати чотирьох або п’ятьох пасажирів.

Оновлені риси для авто 2012 року випуску

2012 Chevrolet Volt – це авто, яке використовує двигун потужністю 111 кВт. У звичайному режимі автомобіля, цей двигун виробляє 149 кінських сил і 273 фунт-фут крутного моменту.

Увесь електричний потенціал авто, в першу чергу, забезпечується 16-ти кВт-ттовою літій-іонною акумуляторною батареєю, яка запускає основний механізм транспортного засобу. Знайдіть зарядну станцію (або встановіть її у вашому домі) та підключіть її до порту на крилі переднього драйвера, автомобіль зарядить акумулятор від пустого до повного протягом, приблизно, 4 годин. Якщо ви користуєтеся традиційним 110 В вбудованим зарядним кабелем, ви побачите, що час заряджання збільшується приблизно від 8 до 10 годин. Volt може бути запрограмований для негайного заряджання після підключення акумулятора. Chevrolet рекомендує залишити Volt підключеним навіть тоді, коли ви не заряджаєтеся, щоб система кондиціонування акумулятора зберігала літієво-іонний акумулятор при оптимальної температурі, що буде працювати на збереження заряду.

Можна виділити декілька плюсів та мінусів цього авто у варіації для 2012 року. Отже, переваги:

  • низька щомісячна витрата палива при звичайному водінні;
  • привабливі стандартні функції;
  • відмінні оцінки на краш-тестах.

Та деякі недоліки:

  • маленький задній простір та невеликий вантажний відсік;
  • дотичні гальма;
  • домашній зарядний пристрій є необхідністю.

Вартість такого транспортного засобі складатиме в межах до 39,145 дол. Цінова політика завжди співвідноситься з поточним станом авто.

Придбати 2012 Chevrolet Volt можна на автомобільному аукціоні www.auctionexport.com, який займається прямим експортом підтриманих авто до усіх міст України, включаючи сюди й Трускавець.
Щоб стати потенційним покупцем та майбутнім власником авто, необхідно зареєструватися і внести деяку суму, що складатиме ваш депозит. Після вибору автомобіля, ви маєте здійснити платіж, і AuctionExport розпочне транспортування вашої машини. Важливо зауважити, що список авто та запасних частин до них оновлюється кожні 24 години.
Навіть з урахуванням оплати за перевезення та оформлення паперів, загальна вартість придбаного у AuctionExport автомобіля є значно меншою, ніж у місцевого дилера. AuctionExport має широкий досвід та великий діапазон робіт у цій сфері, тому процес значно пришвидшується та не приносить клопотів покупцеві.

2012 Chevrolet Volt

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *