2013 CHEVROLET VOLT – один із випусків гібридного автомобіля від якісного виробника

13 Oct

Загальна інформація про концепцію автомобіля Chevrolet Volt

Chevrolet Volt – це гібридний автомобіль, що виробляється компанією General Motors, також постачається у переобладнаних варіантах, таких як Buick Velite 5 у Китаї, Holden Volt у Австралії та Новій Зеландії, а також у вигляді такої модифікації, як Vauxhall Ampera в Великобританії та Opel Ampera у решті країн Європи.
Модель виробничої конструкції офіційно була представлена ​​16 вересня 2008 року в рамках святкування Вечірки General Motors у штаб-квартирі Wintergarden у Детройті. Виробнича модель відрізнялася значною мірою у дизайні від оригінального концепт-кара. Автопроект мав плани здійснити необхідні аеродинамічні зміни для зменшення коефіцієнта високого опору автомобіля (Cd = 0,43) до більш ефективного (Cd = 0,28), хоча і дещо вищого, ніж у Toyota Prius. Ще однією значною відмінністю від концепт-кара є сидіння, оскільки у виробництві Volt розміщується чотири, а не п’ять пасажирів. Після того як концепт був поставлений у виробництво, General Motors почав шукати партнера для розробки літій-іонного акумулятора Volt. Автовиробник оцінив приблизно двадцять п’ять різних хімічних властивостей акумуляторних батарей та конструкцій з близько двох десятків виробників літій-іонних акумуляторів у всьому світі. У зв’язку з їх більш перспективними технологіями в червні 2007 року було обрано дві компанії Compact Power (CPI), яка використовує літієву з оксидом марганцю (LiMn2O4), і Continental Automotive Systems, які використовують циліндричні клітини на базі літієвого фосфату. Акумуляторні батареї включали в себе системи моніторингу, призначені для тривалого зберігання заряду та оптимальної потужності, незважаючи на широкий діапазон температур навколишнього середовища. Перша ідея полягала в тому, щоб розробити повноцінну машину, але Джон Лаукнер, віце-президент компанії General Motors, заявив, що, щоб уникнути використання дорогих акумуляторів та за умови відсутності державної інфраструктури, вони можуть використовувати менший акумулятор з невеликим бензиновим двигуном, що керує генератором, який працює як резервна копія, але без механічного зв’язку між бензиновим двигуном і приводом, так що це буде чистий електричний двигун.

Оновлені риси для авто 2013 року випуску

2013 Chevrolet Volt отримує незначне збільшення оцінюваного діапазону дії EV, до 38 миль на одну зарядку в порівнянні з минулим роком. Новий режим дистанційного керування тепер дозволяє власникам економічно заощаджувати заряд акумулятора для найефективнішого використання. Всі моделі тепер отримують кольорові дах і задню підйомну кришку. Нові варіанти внутрішнього оздоблення включають в себе нагрівальні тканини, знімний задній підлокітник та GPS навігацію для супроводу інформаційно-розважальної системи MyLink. Можна виокремити декілька основних рис авто 2013 року.
Зовнішній вигляд:

  • передня решітка радіатора виглядає так, щоб це дозволяло трохи охолоджувати повітря в моторному відсіку, але велика кількість повітря входить через відкритий низький бампер;
  • світлодіодні денні вогні;
  • електропривідні підігрівні бічні дзеркала з вбудованими сигналами повороту;
  • 17-дюймові алюмінієві колеса;
  • передні та задні датчики паркування.

Внутрішнє оснащення:

  • місця для чотирьох пасажирів;
  • тканинні сидіння, шкіра є одним із варіантів;
  • 10,6 кубічних футів об’єм вантажу;
  • автоматичний кондиціонер;
  • сенсорно-чутливий центр управління;
  • круіз-контроль;
  • ручне регулювання передніх сидінь;
  • складання заднього сидіння з додатковим підлокітником;
  • стерео CD з 7-дюймовим сенсорним екраном і безліччю додатків.

Силові агрегати авто:

  • 350-вольтовий літій-іонний акумулятор потужністю 16 кіловат-годину, коли батарея виснажується, 1,4-літровий чотирициліндровий газовий двигун починає працювати;
  • підсилювач керма з електроприводом.

Вартість такого авто становить до 17,836 дол. Ціна буде залежати від стану авто.

Придбати 2013 Chevrolet Volt можна на аукціоні, де представлені моделі машин та різноманітні запчастини до них www.auctionexport.com, який здійснює прямий експорт підтриманих транспортних засобів до міст України, Нежин також потрапляє до списку таких міст.
Щоб стати одним із клієнтів та у майбутньому придбати авто, необхідно пройти процес реєстрації і покласти на рахунок деяку суму, що стане особистим депозитом власника. Після вибору автомобіля, має буди здійснений платіж, тоді AuctionExport зможе розпочати перевезення автомобіля. Слід взяти до уваги, що різномаїття авто та запасних частин до них кожні 24 години поповнюється новими екземплярами.
Навіть разом із сумою оплати за транспортування та оформлення паперів, цілісна вартість придбаного у AuctionExport авто є у рази меншою, ніж у місцевого дилера.

Продаж 2013 Chevrolet Volt

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *