2015 CHEVROLET CRUZE – компактний та зручний автомобіль від виробника, що покорив світ

21 Nov

Загальні факти про розробку концепту Chevrolet Cruze

Chevrolet Cruze – це невелика машина, яка була розроблена та випущена General Motors, починаючи з 2008 року. Загальна концепція була використана раніше в Японії для версії компактного хетчбека, який вироблявся підприємством Suzuki з 2001 по 2007 рік, та базувався на платформі Suzuki Ignis. З 2009 року Cruze став розроблятися у глобальних масштабах, але вже в якості чотири-дверного компактного седану, доповненого п’яти-дверним варіантом хетчбека з 2011 року, а також універсалом у 2012 році. Cruze фактично був випущений в 2008 році на південнокорейський ринок під назвою Daewoo Lacetti Premiere до поступової відмови від бренда Daewoo на користь Chevrolet у 2011 році. У Австралії, модель була продана у 2009 року як Holden Cruze. Це нове покоління Cruze не є замінником попереднього виробника японського ринку Suzuki. Замість цього він замінює три інші компактні моделі: Chevrolet Optra продавався на міжнародному рівні під різними назвами (такими як Suzuki Forenza в Північній Америці, Chevrolet Optra в Латинській Америці, Chevrolet / Daewoo Lacetti в Європі та Азії), Chevrolet Cobalt, проданий виключно в Північній Америці та Opel – на австралійському ринку Holden Astra (пізніше він повертається в 2012 році в якості Opel та у 2015 році знову як Holden).

До початку випуску світового компактного седана Chevrolet Cruze у 2008 році General Motors використовував назву “Cruze” між 2001 та 2008 роками в Японії. Оголошений, як концепт-кар Chevrolet YGM1 на Токійському автосалоні в 1999 році, оригінальний Cruze походив від Subcompact Suzuki Ignis – п’яти-дверного хетчбека (відомий як Suzuki Swift в Японії). Cruze з’явився з 1,3- або 1,5-літровим двигуном, з’єднаним з п’яти-ступінчастою механічною або чотирьох-швидкісною автоматичною трансмісією.

GM розпочав виробництво Chevrolet Cruze в жовтні 2001 року, а японські продажі почалися наступного місяця. Ця версія Cruze також була продана в Австралії та Нової Зеландії з 2002 по 2006 рік як Holden Cruze.

Особливості авто, яке вийшло у 2015 році

2015 Chevrolet Cruze отримує незначні оновлення, включаючи перероблену передню частину. Салон також трохи перероблений, з переміщеними кнопками та вимикачами для додаткової зручності. Нові екстер’єрні та внутрішні кольори будуть запропоновані до 2015 року. Cruze Eco випускається 1,4-літровим бензиновим двигуном з турбонаддувом. Базовим двигуном залишається 1,8-літровий чотирициліндровий двигун. Cruze оснащений 10 стандартними подушками безпеки, включаючи протипожежні подушки безпеки для передніх пасажирів. Cruze пропонує систему попередження про сліпі місця, попередження перехресного пересування, задній допоміжний паркінг і резервну камеру.

Отже, що до вподоби водіям:

  • просторі кабіна і багажник;
  • комфорт і спокій при їзді;
  • прості елементи управління;
  • якісний вибір двигунів та трансмісій;
  • кнопка блокування дверей переміщена до передніх дверей.

Та те, що прийшлося не до смаку:

  • педаль газу у Diesel;
  • Diesel пожертвував запасною шиною;
  • жорсткі поверхні на дверних панелях.

Якщо ви маєте намір придбати це авто, ви можете його отримати за ціною до 16,760 тис. дол. Зауважте, що вартість буде змінюватись, в залежності від того, який стан буде мати авто.

Страховий аукціон www.auctionexport.com. переправляє вживані авто з США та Канади до кожного містечка України. Можете забрати свою машину й у Бердичеві. Тут ви можете купити 2015 Chevrolet Cruze.

Розпочати співпрацю з AuctionЕxport зовсім не складно. Спочатку клієнт проходить реєстрацію на сайті, далі кладе суму грошей, яку у майбутньому буде використовувати як депозит. Автомобіль з США може стати вашим, як тільки ви виберете бажану модель та зробите потрібний грошовий внесок. Тоді одразу ж AuctionExport починає перевезення машини. Пошкоджені авто на продаж, представлені на сайті, нараховують більш ніж 250 тис. екземплярів.
Доставка автомобілів та оформлення паперів, додаючи вартість авто та інші тонкощі – кінцева сума придбаного у AuctionExport авто вийде все одно меншою, ніж якщо б ви купували на місцевому ринку.

Продаж 2015 Chevrolet Cruze

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *