2015 CHEVROLET CRUZE – компактний, потужний та міцний автомобіль від світового виробника

12 Feb

Поява Chevrolet Cruze та його історія

Chevrolet Cruze – це невелика машина, що була створена компанією Chevrolet General Motors починаючи у 2008 році. У 2013 році Cruze зазнав значних змін: він отримав оновлену фронтальну панель,  змінюються повністю вентиляційні отвори навколо фари, нові колеса. Також запропонована додаткова система MyLink.

12 квітня 2014 року Chevrolet оголосив, що представить оновлену Chevrolet Cruze на Нью-Йоркському автошоу 2014 року як модель для 2015 року з оновленою решіткою радіатора та більш кульовою формою.

Двигуни, встановлені на Cruze, – 1,6-літровий з чотирма циліндрами, 1,8-літрова версія того ж самого двигуна та 2,0-літровий двигун VM Motori RA 420 SOHC з турбонаддувом, що постачається як звичайний дизель, проданий в якості VCDi. Всі три двигуни сполучені з п’яти-ступінчастою механічною або додатковою шести-ступінчастою автоматичною трансмісією, що включає Active Select. Коли Cruze був запущений у Сполучених Штатах у 2010, був впроваджений новий 1.4-літровий бензиновий двигун. Північноамериканські моделі, оснащені 1,8-літровим бензиновим двигуном, також були оновлені.

Характерні особливості випуску 2015 року

2015 Chevrolet Cruze отримає незначні оновлення. Перероблено передню частину бампера Cruze у конфігураціях LS, LT, RS та LTZ. Також нові кольори будуть запропоновані до 2015 року.

Мобільна система Cruze також має нові можливості, які дозволяють читати вхідні текстові повідомлення, коли телефон підключений завдяки функції Bluetooth Cruze. Отримані сповіщення про текстові повідомлення, цей тип підключення є модною функцією для всіх типів нових автомобілів. Користувачам IPhone призначений Siri Eyes Free для iOS6 та iOS7, що забезпечують інтегровані команди розпізнавання голосу для дзвінків та текстових повідомлень.

Фізичні зміни в салоні включають перероблені чашечки для полегшення зняття та вставки чашок, а перемикачі замка дверей змістилися від центральної консолі до більш традиційного розташування на передніх дверях. Під капотом: Cruze Eco з турбонаддувом, 1,4-літровий бензиновий двигун та Cruze Diesel.

Які риси подобаються водіям, які спробували це авто?

  • зручний салон та містке багажне відділення;
  • комфортна і спокійна їзда;
  • якість внутрішнього оформлення;
  • прості системи управління;
  • широкий набір двигунів та трансмісій;
  • блокувальна кнопка на дверях переміщена ближче.

Що не дуже задовольняє?

  • дизельний двигун;
  • жорсткі поверхні на дверних панелях;
  • гальмівна система.

Які риси вважаються відмітними для випуску цього року?

  • система OnStar 4G LTE з точкою доступу Wi-Fi;
  • доступний ефективний дизельний двигун;
  • 1,8-літровий або турбо-1,4-літровий газові двигуни;
  • шести-ступінчаста ручна або автоматична трансмісія;
  • еко-модель з газомоторним двигуном.

Придбати таку машину можна по ціні не більше 16,314 дол. Але сума коливається в залежності від стану автомобіля.

2015 Chevrolet Cruze є у списку лотів, який виставляє страховий аукціон www.auctionexport.com – надійний та перевірений експортер, що перевозить вживані авто з США й Канади на терени України, й до Одеси також. AuctionЕxport нараховує серед своїх пропозицій більш ніж 250 тис. різноманітних авто відомих автовиробників.

Що почати співпрацю потрібно, в першу чергу, зареєструватися та покласти гроші на особистий депозит. Потім обираємо авто. Але не кваптесь, тому що наступного дня список буде ширше, бо кожної доби він оновлюється, доповнюючись новими пропозиціями. Далі AuctionExport почне займатись перевезенням вашої машини. Пошкоджені авто на продаж доходять до власника у максимально маленький термін. Забрати авто з Канади ви маєте можливість у ближчому портовому відділенні.

Доставка автомобілів входить у загальну суму, яка представлена до сплати. Ви гарантовано витратите у декілька разів менше, ніж, якщо б купували безпосередньо в Україні. Ціна значно нижча при покупці у AuctionExport.

 

Продаж 2015 Chevrolet Cruze

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *