2017 FORD MUSTANG – потужний та неймовірно красивий автомобіль від відомого американського виробника

29 Nov

Загальна концепція Ford Mustang

Ford Mustang виробляється однойменною компанією, починаючи з 1969 року. Щоб допомогти кількості продаж збільшитися та продовжувати розроблювати найкращу та досконалу виграшну формулу Mustang, стали доступні різні нові характеристики та декоративні варіанти, включаючи функціональні (і нефункціональні) повітряні супорти, кабельні та пінні краплі, а також крило й спойлери. Крім того, були представлені різні пакети продуктивності, які включали Mach 1, Boss 302 та Boss 429. Моделі двох варіацій Boss мали уніфікацію двигунів для гонок. 1969 Mustang був останнім випуском цього авто, яке вийшло з варіантом GT (хоча він і повернувся на 3-му поколінні Mustang для 1982 року). Інша модель Grande, доступна лише як легковий автомобіль із жорстким дахом, набула успіху, побачивши світ у 1969 році, з м’якою їздою, “розкішною” обробкою, 55 фунтами (24,9 кг) додаткового звуження та додатковою дерев’яною обробкою.

Розроблений відомим виробником Mustang еволюціонував концепту лише “від швидкості та потужності” до зростаючого споживчого попиту на великі та важкі проекти типу “люкс”. Як результат, Mustang став більшим та менш швидким. У 1971 році відбувся останній основний рестайлінг Mustang першого покоління. Автомобілі зростали в кожному вимірі, крім висоти, і отримали додатково близько 800 фунтів (363 кг) ваги. 1971 Mustang був майже на 3 дюйми (76 мм) ширше, ніж у 1970 році, його передня і задня підвіски також розширилися на 3 дюйми (76 мм). Але продуктивність знизилась, продажі продовжували зменшуватися, оскільки споживачі перейшли на менші Pintos і Mavericks. Невдоволений виробник підсумував пізніше: “Це не ринок Mustang покинув нас, це ми залишили його”.

Новітнє оснащення у оновленому авто 2017 року

Для 2017 Ford Mustang року зміни є трохи менш значними, ніж для двох попередніх років випуску. Обидва вікна водія та пасажира мають стандартну функцію підніматись вгору та вниз за допомогою кнопки на панелі двері, а також можливість відкривати вікна за допомогою кнопок FOB. 19-дюймові чорні кольорові чорничні колісні диски, включені в пакет Black Accent, мають новий дизайн. Нові фарби включають Grabber Blue, Lightning Blue і White Platinum Metallic Tri-coat.

2017 Mustang EcoBoost значно більше економічно ефективний, ніж його близнюк V-6. Це авто є навіть кращим за BMW 230i. Mustang оснащений лінією ефективних та стійких силових агрегатів. Стандартною шести-ступінчаста механічна коробка передач йде в комплекті з кожною варіацією двигуна, а шести-ступінчаста автоматична трансмісія є необов’язковою. Хоча 5.0-літровий двигун V-8 (435 кінських сил / 400 фунт-фут) є менш потужним, ніж внутрішні конкуренти, він залишається стандартним технічним елементом. Отже, плюси та мінуси 2017 року. Позитивні якості:

  • декілька найкращих варіантів двигуна: турбований чотирициліндровий V6 і ревучий V8;
  • багато вдосконалень внутрішньої обробки салону надають йому стильний та високотехнологічний вигляд;
  • гостре ті різке поводження на поворотах.

Та деякі недоліки авто:

  • маленькі задні сидіння, надто стислі для дорослих;
  • необов’язковий комплект Performance робить не дуже комфортною їзду по нерівним поверхням.

Найбільша ціна такої машини складає 63,645 дол. Але це не остаточно. Вартість може коливатись, залежно від того, у якому стані знаходиться транспортний засіб на момент продажу.

2017 Ford Mustang та ще 250 тисяч різноманітних моделей авто та комплектуючих до них представляє автомобільний страховий аукціон www.auctionexport.com. AuctionЕxport переправляє вживані авто з США та Канади до України, й до міста Чернівці. Цей автомобільний дилер пропонує насправді вигідні умови, які реалізуються у швидкому та безпечному виконанні.

Перший етап – реєстрація даних клієнта. Надалі необхідно покласти на депозитний рахунок, що буде вам наданий, певну суму грошей. І останнє – обирайте автомобіль з США. Але не кваптесь із вибором, адже список машин оновлюється кожні 24 години, і завжди є можливість знайти щось новеньке.

Якщо автомобіль обрано, сплатіть його вартість, та AuctionExport почне транспортувати машину, яку ви незабаром зможете отримати у найближчому портовому відділенні. Авто з Канади вже через невеликий проміжок часу стане вашою повноцінною власністю.

Чому співпраця з AuctionExport – це вигідно? Остаточна сума, в яку входить доставка автомобілів та належне оформлення документів, буде значно меншою, ніж купувати у реалізатора по місцю. Це дійсно економить ваші гроші та зусилля. Варто спробувати!

Продаж 2017 Ford Mustang

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *