2013 HONDA Civic LX – одна з конфігурацій автомобіля, що підкорив мільйони автопоціновувачів

19 Oct

Загальні відомості про Honda Civic LX

Honda Civic LX – це один із варіацій автомобілів дев’ятого покоління Honda Civic, яке було запущено на північноамериканському ринку в квітні 2011 року, в Європі у лютому 2012 року та в Азії на початку 2012 року.
У травні 2010 року дев’ята генерація Civic була затримана до 2011 року через зміну ринкових умов та більш жорстку економію палива та регулювання викидів. Спочатку Civic планувало збільшити авто у розмірах, але після розпаду Lehman Brothers та глобальної кредитної кризи 2008 року Honda хотіла зробити машину меншою, легшою і більш економічно ефективною, одночасно збільшуючи простір всередині. 13 грудня 2010 року Honda представила ескіз нової дев’ятої генерації Civic, яка була названа “енергійною, гладкою та аеродинамічною”. Обидві концепції купе та седана для ринку Північної Америки були показані 10 січня 2011 року на Північноамериканському міжнародному автошоу 2011 року. Були запропоновані варіанти двигунів для бензину, гібриду та природного газу. Бензиномоторний модельний ряд включає в себе седан і купе.
Нова модель Civic стала трохи меншою і легшою за вихідні моделі. Випущені бензинові двигуни (DX, LX, EX, EX-L), варіанти гібридів та моделі, що працюють на природному газі. Honda також випустила Civic HF – седан, модель з аеродинамічним підвищенням ефективності використання палива. Він оснащений 1,8-літровим внутрішнім чотирициліндровим двигуном Honda R18 і 5-ступінчастою автоматичною коробкою передач. Він поставляється з п’ятнадцяти-дюймовими легкосплавними дисками, з низькими пробійними стійкими шинами, що знижують коефіцієнт опору на 20%, додатковими обкладинками нижньої частини кузова та багато іншого. Це призводить до 4% поліпшення аеродинамічної продуктивності. Авто поставляється у двох кольорах: полірованому металевому або чистому білому з сірим салоном.

Оновлення для автомобіля випуску 2013 року

2013 Honda Civic  LX  має нову настройку шасі, оновлення салону та багато інших стандартних функцій. Civic оснащено газовими та гібридними версіями. Серед конкурентів Civic 2013 такі авто, як Chevrolet Cruze, Ford Focus, Toyota Corolla та Hyundai Elantra. Отже, виділимо декілька основних рис моделі цього року.

Зовнішній вигляд:

  • перероблений бампер;
  • у задній частині більше хрому;
  • задні ліхтарі тепер поширюються на кришку багажника.

Салон:

  • нові текстури;
  • тканина сидінь була вдосконалена;
  • більш товсте вітрове скло;
  • звукоізоляційна обивка на приладовій панелі, підлозі, дверцятах і задніх сидіннях;
  • Bluetooth-зв’язок із потоковою передачею аудіо, підключення до iPod, сумісність з радіостанцією Pandora, контроль звуку на кермі, датчик зовнішньої температури.

Силові агрегати авто:

  • передня і задня підвіска змінюється, від втулок до пружини та міцності стійкості до стабілізатора;
  • електрична рульова потужність має більший коефіцієнт швидкості і менший тертя;
  • 1,8-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 140 і п’яти-ступінчаста механічна або автоматична коробка передач.

Придбати таку машину можна за ціною до 17,383 дол. Ціна авто залежатиме від його стану на момент реалізації.

Купити 2013 Honda Civic  LX  можна на аукціоні www.auctionexport.com, де наявні моделі машин та будь-які запчастини до них, який займається прямим експортом підтриманих автомобілів до міст України, включаючи й таке місто, як Ізмаїл.
Щоб стати одним із клієнтів та все ж таки придбати авто, необхідно пройти процес реєстрації і покласти на рахунок грошову суму, що стане робочим депозитом власника. Після вибору автомобіля, має буди виконаний платіж, тоді AuctionExport зможе почати перевезення машини. Слід взяти до уваги, що усі авто та комплектуючі до них кожні 24 години поповнюється новими моделями та одиницями.
Навіть разом із сумою оплати за транспортування та оформлення паперів, цілісна вартість придбаного у AuctionExport авто є у рази меншою, ніж у місцевого дилера.

Продаж  2013 Honda Civic  LX

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *