2016 HONDA CR-V – модернізований випуск потужного позашляховика

14 Nov

Загальна концепція Honda CR-V

Honda CR-V – це кросовер-позашляховик, який використовує платформу Honda Civic в кузові SUV. CR-V – це транспортний засіб Honda, який стає по комплекції між меншим HR-V і більшим Pilot. Honda заявляє, що “CR-V” означає “Comfortable Runabout Vehicle”; розкодування “Compact Recreational Vehicle” також з’являється в незалежній пресі, перевиданої Honda.

Honda почала виробляти CR-V в Саямі, Японія, і Свіндон, Великобританія, для світових ринків, в 2007 році додавши північноамериканські виробничі майданчики в штаті Огайо; Алістон, Онтаріо, Канада, в 2012 році та Грінсбург, штат Індіана, у лютому 2017 року. CR-V також виробляється в провінції Хубей на китайському ринку автомобільною компанією Dongfeng Honda, спільним підприємством з корпорацією Dongfeng Motor Corporation.
Представлений в Японії в 1995 році як концепція CR-V, Honda був перший в спортивний транспортний засіб від Hiroyuki Kawase. CR-V був представлений в Японії тільки в дилерських центрах Honda Verno і вважався розкішним автомобілем через зовнішні розміри, що перевищують навіть норми автомобілів для японського уряду. Для північноамериканського ринку авто було представлене в 1996 році в Чикаго та надійшло у продаж у лютому 1997 року.

Після введення, модель мала лише одну варіацію, яка пізніше стала відома як модель LX. Вона працювала під керівництвом 2.0 чотирьох-циліндрового двигуна потужністю 126 к.с. Шасі мало універсальний дизайн та подвійну підвіску. Всередині задні сидіння могли згинатися, а стіл для пікніку був прикріплений до задньої поверхні. Загальною зовнішньою рисою, яка була помітна за цим поколінням, була пластмасова оболонка, що покривала передній бампер, задній бампер і крила. У більшості країн CR-V мали хромовану решітку, проте в США решітка була виготовлена ​​з того самого чорного пластика, що і бампери. Основна відмінність між LX і EX полягає в тому, що EX має антиблокувальні гальма і 15-дюймові легко-сплавні диски, тоді як в LX цього не було. Авто працювали з переднім приводом.

Авто 2016 року випуску

Для 2016 Honda CR-V був доданий новий спеціальний додаток (SE) моделі на базову платформу LX, і його прибуття сигналізує, що CR-V, який був востаннє перероблений у 2012 році, незабаром знову буде оновлений повністю. SE постачається з 17-дюймовими легко-сплавними дисками, з двокольоровим кузовом, задньою кришкою безпеки.

Стандартні характеристики, які потрібно відзначити:

  • 2,4-літровий двигун, який використовує чотири циліндри та має потужність 185-к.с.;
  • автоматична трансмісія;
  • передній привід;
  • резервна камера;
  • кондиціонер;
  • з’єднання Bluetooth і потокове аудіо;
  • круіз контроль;
  • телескопічне кермо.

Обов’язково у кожному новому автомобілі: передні подушки безпеки, анти-блокувальні гальма та електронна система стійкості. З додаткових можливостей наявні повний привід, шкіряна оббивка, обігрівачі передніх сидінь та кнопка дистанційного запуску авто.

Такий позашляховик виставляється на продаж за максимальною ціною у 33,495 дол. Вартість транспортного засобу може коливатися в співвідношенні до його стану.

Якщо вас зацікавив цей автомобіль та ви хочете придбати 2016 Honda CR-V, можна скористуватися послугами автомобільного аукціону www.auctionexport.com, який експортує вживані авто з США в Україну, в тому числі й до міста Миколаєва.

Щоб авто з Канади стало вашим, потрібно пройти невеличку та нескладну реєстрацію. Наступний крок вимагає нарахування на особистий рахунок певної суми грошей, що складе депозит. Надалі обирайте авто або комплектуюче до нього, сплачуйте вартість та AuctionExport розпочне перевезення придбаного. Онлайн авто-аукціон гарантує широкий вибір моделей, бо список автомобілів оновлюється через кожні 24 години.

Якщо порахувати усі витрати, входить сюди й доставка автомобілів, та підвести загальну суму, все одно, AuctionExport реалізує транспортні засоби за значно нижчою ціною, ніж місцевий розповсюджувач. Тому купити авто за допомогою  AuctionExport – вигідно, швидко та легко.

Продаж 2016 Honda CR-V

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *