2014 MAZDA MAZDA6 – високоякісне авто японського концерну

19 Jun

Загальні відомості про модель MAZDA6

Mazda 6 (відомий як Mazda Atenza в Китаї і Японії) являє собою середньо-габаритний автомобіль японського виробництва. Було продано понад один мільйон одиниць Mazda6 швидше, ніж всі попередні моделі Mazda, що свідчить про високу якість автомобіля.
Перше авто, випущене як Mazda Atenza, було презентовано в травні 2002 року у вигляді чотирьох-дверного седану, п’яти-дверного хетчбеку та п’яти-дверного легкового автомобіля з кузовом «універсал». Авто було розроблено на базі великих, розкішних седанів, що пропонувалися раніше, таких як Mazda Sentia, Mazda Millenia, а також Mazda Capella.
Mazda6  оснащений двигуном Mazda MZR в конфігураціях 1.8 L (L8-DE), 2,0 л (LF-VE) і 2,3 л (L3-VE), з чотирьох-ступінчастою автоматичною коробкою передач. На внутрішньому ринку США був також доступний 3,0 л двигун Duratec 30 V6 з механічною п’яти-ступінчастою або п’яти-ступінчастою автоматичною трансмісією. До речі, Ford використовує платформу G-серії Mazda для виробництва деяких своїх авто, в тому числі Ford Fusion, Mercury Milan, Lincoln Zephyr / MKZ, Lincoln МКХ та ряду позашляховиків і мінівенів.
У вересні 2005 року, всі Mazda 6 отримали деякі зовнішні оновлення, які включали надбання додаткових функцій, 6-ступінчасту механічну коробку передач, стандартні 16- або 17-дюймові легкосплавні колісні диски і незначні модернізації кузова.
У 2006 році було випущено Mazdaspeed Atenza – високоефективну версію Mazda6. Авто оснащено 2,3 л двигуном DISI з турбонаддувом та прямим уприскуванням палива, що відповідає новим стандартам викидів Євро-5. Авто мало дещо перероблений передній бампер, 6-ступінчасту механічну коробку передач і повний привід. Система повного приводу використовує активну комп’ютерне управління крутного моменту Split Мазда, який направляє до 50% потужності на задні колеса, в залежності від умов руху.

Оновлення 2014 року

Нова перероблена 2014 Mazda6 являє собою третє покоління основного седана Mazda. Випуск цього року конкурує з деякими популярними автомобілями: Тойота Camry, Honda Accord, Nissan Altima, Ford Fusion і Chevrolet Malibu.
2014 Mazda6 оснащений додатковим 3,7-літровим V-6 двигуном з чотирма циліндрами та технологією прямого вприскування SkyActiv. Базовий двигун виробляє185 кінських сил і 185 фунт-фут обертального моменту. Дубльована система i-ELOOP інтегрує рекуперативне гальмування – функція, характерна для гібридів. Шести-ступінчаста автоматична трансмісія є стандартною, з шістьма швидкостями.
2014 Mazda6 має свої переваги та недоліки. Серед плюсів можна виокремити:

  • гладка і чуйна трансмісія;
  • швидке прискорення;
  • значна економія палива;
  • спортивне управління;
  • добре складений інтер’єр з високоякісними матеріалами;
  • стильний зовнішній вигляд.

Серед недоліків можна виділити наступні:

  • якість їзди може бути занадто твердою для деяких;
  • сенсорний інтерфейс менш розвинений і складніший у використанні, ніж системи конкурентів.

Вартість авто становить до 20,900 дол. Ціна залежить від поточного стану автомобіля.

Придбати 2014 Mazda6 можна на автомобільному аукціоні, такому, як www.auctionexport.com, що займається експортуванням авто до будь-якого міста України, в тому числі і до Харкова. Колишня столиця України відрізняється тим, що це місто є одним із найбільших мегаполісів країни. Через це, постачальників, що запропонують вам придбати авто, безліч. Але, кожен із них встановлює свою ціну, що значно відрізняється від оригінальної.
АuctionЕxport передбачає внесення номінальної оплати, що компенсує перевезення та оформлення паперів, але, загальна вартість авто буде набагато меншою, ніж при купівлі через постачальника у самому Харкові.

Продаж 2014 Mazda6

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *