2013 NISSAN LEAF – екологічний автомобіль високої продуктивності

18 Sep

Загальна інформація про авто Nissan Leaf

Nissan Leaf – компактний п’яти-дверний електромобіль (або хетчбек) виробництва компанії Nissan, який був представлений у Японії та Сполучених Штатах у грудні 2010 р., а потім, у 2011 р., в різних європейських країнах та Канаді. Це авто вважається екологічним та не виробляє шкідливих для природи речовин.
Агентство охорони навколишнього середовища Сполучених Штатів виявило, що споживання електроенергії у моделі Leaf складала (у 2011 році) 0,212 кВтг / км (34 кВт · год / 100 миль), а загальна економія пального складає 2,6 л на 100 км на автомобільних дорогах.

Для модельного 2013 року Leaf  компанія Nissan на 15% покращила економічні показники для використання пального. У 2014 та 2015 роках Leaf мають споживання енергії 30 кВт / 100 миль при пересуванні по шосе. Leaf 2016 року з меншим акумулятором потужністю 24 кВт-год має ті самі рейтинги та показники кількості споживання енергії. Тобто, можна зазначити, що компанія Nissan з кожним роком покращую цей автомобіль, оснащуючи його новими розробками.


У лютому 2014 року Автомобільна наукова група (ASG) опублікувала результати дослідження, проведеного для оцінки життєвого циклу понад 1300 автомобілів. Дослідження показало, що серед просунутих автомобільних технологій, Nissan Leaf має найменший екологічний відбиток серед інших автомобілів, які доступні на ринку Північної Америки. Після проведення цього дослідження було зроблено висновок, що збільшення використання технології електричної батареї компенсується підвищеними екологічними показниками під час експлуатації.
У Nissan Leaf використовується сучасна телематична система CarWings, яка спочатку була доступна лише в Японії. Система надсилає та отримує дані через вбудований GPRS-радіо, подібний до підключення мобільних телефонів. Carwings підключається в будь-який час і це дає можливість використання декількох користувацьких функцій, таких як орієнтація на карті, а також, які зарядні станції доступні в діапазоні. Система також відстежує та збирає статистику про кілометраж та енергоспоживання, а також створює щоденні, щомісячні та річні звіти про ці та декілька інших експлуатаційних параметрів. Вся інформація доступна на цифрових екранах Leaf. Завдяки застосуванню захищеної веб-сторінки власники можуть віддалено вмикати кондиціонер або нагрівач, а також змінювати зарядні функції, навіть якщо автомобіль вимкнений. Ця віддалена функціональність може бути використана для попереднього нагрівання або попереднього охолодження автомобіля перед використанням, поки він все ще заряджається, щоб менше енергії від акумулятора було використано для клімат-контролю.

Оновлені риси 2013 року

2013 Nissan Leaf є чудовим прикладом того, як компанія Nissan прислуховується до своїх клієнтів для вдосконалення продукції, яку вона випускає. Leaf 2013 року випуску оновлено додатковими функціями та технологічними можливостями, такі як стан лічильника, прискорений процес заряджання, поліпшений діапазон та інші переваги, такі як шкіряне сидіння та система Bose audio. Інші додаткові моделі 2013 року включають в себе гібридну систему опалення, яка забезпечує чудову продуктивність при холодній погоді із забезпеченням споживання меншої кількості енергії, новий доступний режим “B”, який збільшує регенеративне гальмування, і новий зарядний порт. Розширені особливості внутрішнього дизайну варіюються від стандартного шкіряного рульового колеса до нового чорного кольору салону. Задній вантажний простір був збільшений до 24 кубічних футів.

Можна виділити декілька переваг та недоліків автомобіля цього року випуску. Отже, плюси:

  • просторий, тихий салон навіть при їзді на високих швидкостях;
  • достатньо функцій;
  • високо оцінений з точки зору надійності та доступності;
  • доступна базова ціна.

Та деякі мінуси:

  • обмежений круїзний діапазон;
  • посередня продуктивність.

Вартість автомобіля завжди буде залежати від його стану на момент продажу.

Придбати 2013 Nissan Leaf можна на автомобільному аукціоні www.auctionexport.com, який займається прямим експортом підтриманих авто до усіх міст України, включаючи сюди й Нікополь.
Щоб стати потенційним покупцем та майбутнім власником авто, необхідно зареєструватися і внести деяку суму, що складатиме ваш депозит. Після вибору автомобіля, ви маєте здійснити платіж, і AuctionExport розпочне транспортування вашої машини. Важливо зауважити, що список авто та запасних частин до них оновлюється кожні 24 години.
Навіть з урахуванням оплати за перевезення та оформлення паперів, загальна вартість придбаного у AuctionExport автомобіля є значно меншою, ніж у місцевого дилера. AuctionExport має широкий досвід та великий діапазон робіт у цій сфері, тому процес значно пришвидшується та не приносить клопотів покупцеві.

Продаж 2013 Nissan Leaf

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *