2015 Nissan Leaf – випуск із серії спеціалізованих електричних автомобілів

13 Sep

Що взагалі можна зазначити про Nissan Leaf?

Nissan Leaf – компактний п’яти-дверний електромобіль (або хетчбек) виробництва компанії Nissan, який був представлений у Японії та Сполучених Штатах у грудні 2010 р., а потім, у 2011 р., в різних європейських країнах та Канаді.
Загальний стиль оформлення Leaf характеризується різкою та чіткою V-подібною формою з великими нахиленими світлодіодними (LED) фарами, які сприяють створенню відмінного синього внутрішнього дизайну. Фари також розколюють та спрямовують повітряний потік, що зменшує шум вітру та аеродинамічний супротив. Крім того, варто зазначити, що світлодіодні ліхтарі споживають менше електроенергії, ніж галогенні лампи.
Nissan прагнув зробити Leaf, спираючись на основні побажання водіїв, та надати йому такий знайомий та зручний вигляд п’яти-дверного хетчбека. У нижній частині автомобіля є аеродинамічні панелі, щоб максимально зменшити потяг і поліпшити аеродинаміку. За даними Nissan, Leaf має коефіцієнт опору 0.29, який до того ж був покращений в 2012.
Leaf використовує синхронний електродвигун, що обертається на передній частині, яка працює на передній осі та виробляє потужність 80 кВт (110 к.с.) і 280 Н.м. (210 футів на фунт). Двигун живиться літій-іонним акумулятором потужністю 24 кВАх.
Модель Leaf має максимальну швидкість трохи більше 150 км / год (93 милі в годину).
Загальна економія пального з Nissan Leaf  складає 92 кілометр на галон (2,6 л / 100 км; 110 миль на галон) на автомобільних дорогах. До речі, Nissan Leaf залишає найменший технологічний відбиток (майже нульовий) на стані оточуючого середовища в порівнянні з іншими електричними автомобілями на сьогоденному ринку.

Оновлення для Nissan Leaf 2015 року випуску

2015 Nissan Leaf, безумовно, є найпопулярнішим електромобілем у світі. Акумуляторний електричний п’ятидверний хетчбек має внутрішній простір середнього розміру та може конкурувати з шібридом Prius. Авто оснащене оновленою літій-іонною акумуляторною батареєю, що, як стверджує компанія-виробник Nissan, переносить високі температури набагато краще.
Хоча цей автомобіль дуже тихий в русі, деякі вважають його незвичайний дизайн неприємним, навіть потворним. Для випуску 2015 року решітка була замінена центральними дверцятами на електричні зарядні роз’єми, на бічній поверхні яких є окулярні фари, що повертаються майже до основи лобового скла. Лампові агрегати мають прозорі вертикальні плавники, що проростають з їхніх вершин, щоб пропускати повітря навколо автомобіля для зменшення аеродинамічного супротиву. Ззаду вертикальні стрічки світлодіодних ліхтарів захищають задню кришку.
Можна виділити декілька основних плюсів та мінусів моделі 2015 року. Отже, переваги:

  • просторий, тихий салон;
  • широкий круїзний діапазон;
  • багато можливостей для водія;
  • надійний і доступний автомобіль;
  • доступна базова ціна.

Та деякі недоліки:

  • холодна погода знижує діапазон круїзного контролю;
  • незвичний дизайн.

Вартість такого транспортного засобу обійдеться до 17,500 дол. Ціна напряму залежить від того, в якому стані знаходиться автомобіль на момент продажу.

Придбати 2015 Nissan Leaf можна на автомобільному аукціоні www.auctionexport.com, який займається прямим експортом підтриманих авто до усіх міст України, беручі до уваги й Володимир-Волинський.
Щоб стати  майбутнім власником авто або будь-яких допоміжних частин до нього, необхідно зареєструватися і внести деяку суму, що складатиме особистий депозит клієнта. Після вибору автомобіля, ви маєте оплатити вартість автомобіля, далі AuctionExport розпочне транспортування. Важливо зауважити, що список авто оновлюється кожні 24 години.
Навіть з урахуванням оплати за перевезення та оформлення паперів, загальна вартість придбаного у AuctionExport автомобіля є значно меншою, ніж у місцевого дилера. До того ж, досвід AuctionExport зможе значно прискорити усю процедури експортування.

Продаж 2015 Nissan Leaf

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *