2017 NISSAN LEAF – новітня розробка серед автомобілів найвищого класу

21 Aug

Що ми взагалі знаємо про Nissan Leaf?

Nissan Leaf – компактний п’яти-дверний електромобіль (або хетчбек) виробництва компанії Nissan, який був представлений у Японії та Сполучених Штатах у грудні 2010 р., а потім, у 2011 р., в різних європейських країнах та Канаді. Американський відділ захисту навколишнього середовища (EPA) заявив, що Nissan Leaf  випуску 2016 року з акумулятором потужністю 30 кВ здатен  подолати 172 км (107 миль) при повному заряді акумулятора, що значно обходить попередні показники. Акумуляторні батареї для Nissan Leaf можна заряджати з повністю розрядженої до 80% заряду протягом приблизно 30 хвилин, використовуючи швидку зарядку постійного струму.
З моменту свого заснування, до грудня 2016 року було продано понад 250 000 автомобілів цієї моделі, що робить Nissan Leaf найкращим електромобілем в історії. Станом на грудень 2016 року Сполучені Штати – найбільший в світі ринок для продажу Nissan Leaf, де було реалізовано майже 103 600 одиниць, на другому місці знаходиться Японія – майже 72 500 одиниць, а далі йде Європа – майже 68 000. Станом на грудень 2016 року європейський ринок очолює Норвегія, де зареєстрований продаж понад 19 400 нових одиниць, далі опиняється Великобританія – до 15 000 одиниць до середини вересня 2016 року. Взагалі, вже протягом багатьох років Nissan Leaf є найпопулярнішим електромобілем.
Як стандартний електромобіль, при експлуатації Nissan Leaf не виробляє та не продукує шкідливих викидів, що мають у своєму складі вихлопні або парникові гази газів. Крім того, використання такого автомобіля також сприяє зниженню залежності від нафти.
Серед інших нагород та світового визнання, Nissan Leaf отримав нагороду «Green Car Vision» у 2010 році, “Європейський автомобіль 2011року “, “Світовий автомобіль 2011 року” та декілька інших.

Оновлені риси для авто 2017 року

2017 Nissan Leaf – акумуляторний електричний п’яти-дверний хетчбек. На відміну від Toyota Prius, який є гібридом і вимагає використання бензину, форма All-Electric Leaf є своєрідною і унікальною. Всередині, Nissan Leaf  є більш звичайним, крім ручки управління, до якої доведеться звикати деякий час. Моделі цього випуску мають великий екран інформаційно-розважального центру та вражаюче красиву шкіряну обробку.
На дорозі, Nissan Leaf працює як звичайний компактний автомобіль, хоч і тихий. Усі елементи керуються пристроєм, який спрацьовує електрично. Автомобіль також дуже тихий на високих швидкостях, оскільки його електричний мотор не передає гуркоту в кабіну. Nissan Leaf продовжує рухатися легко та комфортно, у кабіні можна перевозити чотири або п’ять людей.
Можна виділити деякі переваги та недоліки автомобіля цього року випуску. Отже, плюси:

  • великі знижки на світовому ринку;
  • спеціальна розробка внутрішнього обладнання;
  • тиша при пересуванні;
  • особливо просторий салон.

Та деякі мінуси:

  • низькі оцінки безпеки;
  • потужність помітно падає в холодну погоду;
  • Chevrolet Bolt EV є лише трохи дорожчим, але пропонує набагато кращу потужність.

Ціна такого автомобіля становитиме до 30, 680 дол. Вартість машини залежить від того, в якому стані знаходиться транспортний засіб.

Придбати 2017 Nissan Leaf можна на автомобільному аукціоні www.auctionexport.com, який займається прямим експортом підтриманих авто до усіх міст України, включаючи сюди й Херсон.
Щоб стати потенційним покупцем та майбутнім власником авто, необхідно зареєструватися і внести деяку суму, що складатиме ваш депозит. Після вибору автомобіля, ви маєте здійснити платіж, і AuctionExport розпочне транспортування вашої машини. Важливо зауважити, що список авто та запасних частин до них оновлюється кожні 24 години.
Навіть з урахуванням оплати за перевезення та оформлення паперів, загальна вартість придбаного у AuctionExport автомобіля є значно меншою, ніж у місцевого дилера. AuctionExport має широкий досвід та великий діапазон робіт у цій сфері, тому процес значно пришвидшується та не приносить клопотів покупцеві.

Продаж 2017 Nissan Leaf

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *