Топ-5 найбюджетніших електромобілів із запасом ходу понад 300 км

1 Dec

Топ-5 найбюджетніших електромобілів із запасом ходу понад 300 км: Chevrolet Bolt, Tesla Model 3Hyundai Crossover SUV, Nissan Leaf, Ford Mystery EV

У світі наступає ера масових електрокарів нового покоління. Їх основні ознаки – пробіг без підзарядки більше ніж 200 миль (322 км) та порівняно невисока ціна. Незважаючи на те, що 75% водіїв долають в день до 65 км, попит на більший ресурс, безперечно, є. Сьогодні ми спробуємо визначити 5 електромобілів з найбільш раціональним запасом ходу.

2017: Chevrolet Bolt

2017 рік став визначним роком для автомобільного гіганту General Motors. Компанія почала постачання свого малогабаритного хетчбеку, який має просторий салон завдяки смарт-дизайну та розташованому в підлозі плоскому акумулятору на 60 кВт*год від LG Chem.

Ціна автівки стартуватиме від $ 30 тис, у неї не буде повного приводу або власної мережі швидкісних зарядок, як у Tesla, однак у неї є інші переваги. Електрокар розганяється до 100 км/год менше ніж за 7 секунд, мотор має ККД 97%, а заряду вистачає більше ніж на 200 миль.

2018: Tesla Model 3

Про Model 3 останнім часом написано дуже багато, та автівка так само прекрасно вписується в 200-мильний орієнтир. Ціни на неї починаються з $ 35 тис, максимальнийй кілометраж – 215 миль (близько 360 км), а комплексне постачання розпочинається з кінця 2017 року.

2018: Hyundai Crossover SUV

Зовсім нещодавно автовиробник готував до продажу 110-мильний Ioniq та розповідав в ЗМІ, що за його даними цього діапазону достатньо. Але наразі, вочевидь, прогноз змінився. Новий позашляховик, буде мати свою власну платформу, і компанія проговорювалася, що пробіг на повній зарядці може сягати до 300 миль, хоча безпосередньою метою є 200.

Наступний Nissan Leaf

Японський виробник декілька разів анонсував, що у Nissan IDS Concept – наступної інкарнації Nissan Leaf – вже не буде теперішнього обмеження в 84-107 миль (135-172 км).

Nissan має своєрідний конфлікт інтересів: у нього до цих пір тривають великі продажі, а отже, він зацікавлений в тому, щоб і далі продавати електрокар з малим пробігом, бо це добре сприймається на ринку. Проте експерти стверджують, що виведення нової моделі слід пришвидшити, адже Chevy Bolt наступає на п’яти.

Ford Mystery EV

Генеральний директор компанії Марк Філдс заявив, що приглядається до класу доступних електричних авто з пробігом більше 200 миль.

“Наші електромобілі з’явилися для того, щоб всі переконалися, що ми кращі серед лідерів в цих галузях”, – заявляв Філдс, коментуючи змагання GM і Tesla.

Давно мрієте про сучасну закордонну автівку, але не можете зважитись та визначитись з моделлю? Тоді Вам саме до нас! Завітайте на сайт потриманих автівок auctionexport.com, та з легкістю обирайте омріяний транспортний засіб з Америки або Канади за допомогою аукціону!

Chevrolet Bolt на продаж з доставкою у місто Київ

Tesla Model 3 на продаж з доставкою у місто Харків

Hyundai Crossover SUV на продаж з доставкою у місто Одеса

Nissan Leaf на продаж з доставкою у місто Дніпро

Ford Mystery EV на продаж з доставкою у місто Донецьк

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *