2017 SUBARU FORESTER – новітній випуск автомобілів від якісного японського виробника

29 Jun

Загальні відомості про Subaru Forester

Subaru Forester – компактний кросовер-універсал, що випускається з 1997 року компанією Subaru. Forester був представлений в одному з автосалонів Токіо у листопаді 1995 року. Forester був одним з перших кросоверів-позашляховиків. У Японії Forester замінив Subaru Impreza, відомий в США як Subaru Outback Sport. Subaru використала платформу Impreza, але з 2,5-літровим чотирициліндровим двигуном DOHC EJ25D від Outback, що виробляв потужність 165 к.с. (123 кВт) при 5600 об / хв та 162 фунт/фут (220 Н/м) крутного моменту при 4000 об / хв.
Автомобіль першого покоління Subaru Forester оснащений високоякісним стандартним обладнанням, включаючи ABS, кондиціонер, електросклопідйомники, блокування живлення, круїз-контроль, цифровий датчик температури, багаторівневі галогенові фари, протитуманні фари, багажник на даху, відкидні фронтальні ковшові сидіння з регульованою поперековою підоймою, тоноване скло, стерео AM / FM. У 2001 році авто отримало у додаток трьох-точкові ремені безпеки для всіх п’яти місць для сидіння, включаючи обмежувачі зусилля попереду і регульовані по висоті ремені для передніх і задніх місць, а також підголівники на заднє сидіння для всіх трьох сидячих місць, 6,5-дюймові легкосплавні диски, модернізовану оббивку, підігрів передніх сидінь, титанові та перламутрові фарби для бамперів та обшивки.
Друге покоління Subaru Forester було представлено в 2003 року в автосалоні Чікаго. У 2003 році Forester відрізняється вагомими удосконаленнями, такими як алюмінієва кришка, перфоровані рейки та гідроформований передній підрамник.
Третя генерація Forester була представлена у 2008 році. Колісна база Forester збільшилася на 3,5 дюйма (89 мм), з загальним збільшенням на 3,0 дюйма (76 мм) у довжину, на 1,8 дюйма (46 мм) шириною та на 4,3 дюйма (110 мм) у висоту. Примітно, що третє покоління Forester відмовляється від безкаркасних бічних вікон, що використовуються на автомобілях марки Subaru з початку 1970-х років. Незалежна подвійна підвіска заднього ходу була змінена для кращого поводження та плавної їзди. Було додано супутникову навігаційну систему із сенсорним екраном та Bluetooth.
У 2014 році було презентовано нове четверте покоління автомобілів Subaru Forester.

Інноваційні рішення для випуску 2017 року

Subaru Forester оснащений декількома оновленнями: оновлений передній бампер, нова решітка на радіатор, високоякісний рівень оздоблення Touring пропонує сітчасту перфоровану шкіряну оббивку з контрастними швами, дверні панелі та кришка коробки для зберігання центральної консолі також оброблені коричневою шкірою.
Можна виділити деякі переваги та недоліки Subaru Forester 2017 року. Отже, переваги:

  • розширений простір для водія та пасажирів;
  • вражаюча економія палива для повнопривідного кросовера;
  • додатковий двигун з турбонаддувом забезпечує енергійне прискорення.

Та незначні недоліки:

  • CVT може здатися менш чутливою та витонченою, ніж традиційна автоматична трансмісія;
  • автомобіль не відрізняється маневреністю при поворотах.

Вартість автомобіля становить до 34, 200 дол. Ціна машини залежить від її поточного стану.

Придбати Subaru Forester 2017 можна на автомобільному аукціоні www.auctionexport.com, який займається експортуванням автомобілів до будь-якого міста України, в тому числі й до Вінниці.
АuctionЕxport починає транспортування автомобіля після того, як клієнт зробить особистий депозит, вибере авто на сайті та оплатить отриману кінцеву суму. З урахуванням витрат на транспортування та оформлення паперів, придбати авто за допомогою АuctionЕxport вийде значно дешевше, ніж напряму у Вінниці.

Продаж Subaru Forester 2017

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *