Огляд Subaru XV 2018 року

12 Oct

Поговоримо про кросовер нового покоління автовиробника з Країни Висхідного Сонця – оновлену модель XV від автомобільної компанії Subaru. Автівка зазнала значної модернізації. Отож ми маємо змогу провести широкомасштабний огляд цього позашляховика.

Насамперед звернемо вашу увагу на нову модульну платформу SGP. Якраз новий візок, якщо вірити автовиробнику, надав значно більше жорсткості кузову автівки (кручення – аж на 70%), покращилась і керованість. Внаслідок цього майже удвічі зменшився крен під час поворотів. А на додаток вдалося отримати нижчий центр тяжіння. Внаслідок цього покращала й стійкість позашляхової моделі.

Габарити автівки також зазнали змін. Subaru XV 2018 модельного року більше та просторіше за попередницю:

  • колісна база – 2665 мм (на 30 мм більше за попередницю);
  • ширина – 1800 мм (на 20 мм більше за попередницю);
  • довжина – 4465 мм (на 15 мм більше за попередницю);
  • висота – 1615 мм;
  • кліренс – 220 мм.

Чудові показники серед однокласників. А ще японська автівка отримала режим X-Mode, який допомагає під час руху у складних позашляхових умовах. Також нову модель устаткували системою допомоги під час спуску, назва якої Hill Descent Control.

Ходову частину новенька XV запозичила у попередниці. Отож, автівка має повністю незалежну підвіску зі стійками MacPherson попереду та багатоважільну конструкцію позаду. Але багато деталей та елементів ходової також було оновлено. А ще гострішим та чуйнішим стало кермо. Багато у чому шляхом зниження передатного співвідношення до 13,1 (натомість 14,1).

Заглянемо під кришку капоту. На сьогодні японці представили лише одну силову установку, показники якої наступні:

  • об’єм – дволітровий двигун;
  • споживане пальне – бензин;
  • потужність – 156 кінських сил;
  • крутний момент – майже 200 Нм.

Роль трансмісії грає оновлений варіатор Lineartronic з сьома квазіпередачами. Зауважимо, що ця коробка передач стала легшою на вісім кілограмів. Водночас вона також обладнана ручним керуванням завдяки підкермовим пелюсткам.

Окрім дволітрового бензинового мотору обіцяють ще й 1,6-літровий двигун, потужністю усього лише 114 кінських сил, а також дволітровий дизель.

Застосування нової платформи дозволило поліпшити й безпеку автівки. Відтепер кузов під час лобового зіткнення на 40% краще справляється з поглинанням кінетичної енергії поштовху. Збільшилася й кількість електронних помічників. Отож, за безпеку водія та пасажирів відповідають: Adaptive Cruise Control, система автоматичного гальмування, асистент, який застерігає про зміну смуги руху, система утримання у смузі, автоперемикання світла залежно від дорожньої ситуації, головна оптика з функцією зміни та коригування світла фар під час проходження поворотів, контроль сліпих зон, функція виявлення перешкод під час руху заднім ходом та інше.

Продажі кросоверу стартували влітку 2017 року. На ринку США автівка пропонуватиметься у трьох версіях – Base, Premium та Limited.

 

Мрієте про автівку? Тоді Вам неодмінно варто завітати на сайт auctionexport.com, де розміщено безліч оголошень щодо продажу потриманих машин. Скориставшись пошуком, Ви неодмінно знайдете те, що потрібно саме Вам! Є можливість доставити вподобаний автомобіль з Канади або США у будь-яке місто України.

Subaru XV 2018 модельного року з доставкою у Трускавець

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *