Tesla Model 3 проти Chevrolet Bolt: основні відмінності, які потрібно знати для правильного вибору

4 Dec

Прихильники електромобілів можуть тріумфувати: дві моделі вартістю менше $ 40 000, будуть долати більше 300 км на одному заряді. Настав час визначитися: Tesla Model 3 або Chevrolet Bolt EV. Обидва електрокари створені американськими автовиробниками, обидва однієї цінової категорії.  Але у них є безліч відмінностей. Ось п’ять речей, які варто врахувати при виборі «найгіднішого» серед першого покоління далекобійних бюджетних електромобілів.

Хетчбек проти седану

Chevy Bolt можна віднести до категорії малогабаритних універсалів або хетчбеків – у цього автомобілю немає багажнику. Проте, у нього величезний простір для зберігання речей – 1586 літрів з опущеними задніми сидіннями. Ця цифра майже в два рази більша ніж у Nissan Leaf (850 л), і наближається до показників Model S – 1645 літрів з опущеними задніми сидіннями.

В той самий час Model 3 – це седан з переднім та заднім багажниками. Електрокар має більшу вантажопідйомність ніж будь-який ДВЗ-ний автомобіль зі схожими зовнішніми характеристиками.

Суперчарджер Tesla Model 3 проти самостійної зарядки

Електромобілі з великим пробігом зменшують занепокоєння водіїв, яке було викликане 122-кілометровим пробігом Focus Electric чи 134-кілометровим Volkswagen e-Golf.

Мало хто за день долає понад 160 км, їздячи на роботу та назад, тому для цієї мети вас цілком влаштує Bolt EV чи Model 3 з домашньою підзарядкою. Але для мандрівок на великі відстані потрібна інфраструктура. На відміну від Tesla, GM не обіцяє жодних облаштувань для швидкісної підзарядки. Водії Model 3 матимуть доступ до мережі Supercharger. Опція швидкої підзарядки для водіїв Bolt EV буде коштувати додаткових $ 750.

Model 3 швидше та може забезпечуватися заднім приводом

Chevrolet визначив час розгону від 0 до 100 км/год в межах 7 секунд. Машина має солідний максимум в 200 кінських сил та тяговий момент 360 ньютон-метрів в передніх колесах. Наразі ці властивості поза конкуренцією. Також відомо, що Model 3 пропонує задньопривідний стандарт та опціонально -повний привід. Це полегшує перехід на цей електромобіль, скажімо, для власників Mercedes C-класу.

Пересісти на Chevrolet Bolt ви зможете набагато швидше

Навіть з пробігом та після американських пільг і лізингових програм отримати власний Bolt в Україні можна значно раніше бюджетного електрокару Тесла. Зараз лічильник попередніх замовлень на Model 3 досяг 400 тис. А в 2016 році автовиробник в цілому випустив близько 80-90 тис автомобілів. Треба також враховувати амбітні плани, досягнути обсягів в 500 тисяч електрокарів в 2018 році. Отож покупці за межами перших 100-150 тис місць в черзі на Model 3, найімовірніше, повинні розраховувати на поставки в 2019 році.

Давно мрієте про сучасну закордонну автівку, але не можете зважитись та визначитись з моделлю? Тоді Вам саме до нас! Завітайте на сайт потриманих автівок auctionexport.com, та без черг з легкістю обирайте омріяний транспортний засіб з Америки або Канади за допомогою аукціону!

Chevrolet Bolt на продаж з доставкою у місто Чернігів

Tesla Model 3 на продаж з доставкою у місто Чернівці

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *