2015 TOYOTA PRIUS – гібридний автомобіль нового покоління, безпечний та потужний

30 Nov

Яким взагалі є концепт авто Toyota Prius?

Виробництво моделі Toyota Prius (NHW11 – перше покоління) розпочалося у травні 2000 року на заводі Motomachi та тривало до закінчення виробництва XW10 у червні 2003 року після того, як було випущено 33,411 автомобілів NHW11. Цей автомобіль став другим масовим гібридом на американському ринку після двомісного Honda Insight.

NHW11 Prius став більш потужним. Кондиціонер та електропідсилювач керма були стандартним обладнанням. В той час, як Prius міг розміститися п’ять пасажирів, його блок батареї обмежував вантажний простір. US EPA (CARB) класифікував автомобіль з оцінкою забруднення повітря у 3 з 10 у якості надзвичайно екологічного транспортного засобу.

Друге покоління було представлене на квітневому Міжнародному автошоу в Нью-Йорку у 2004 році. Prius був повністю перероблений. Авто стало середньо-розмірним транспортним засобом, за габаритами десь між Corolla і Camry, з перерозподіленим механічним та внутрішнім простором, що значно збільшує розмір заднього сидіння для ніг та приміщення для зберігання багажу. Друге покоління Prius є більш екологічно чистим, ніж попередня модель (згідно з EPA), і є на 6 дюймів (150 мм) довшим, ніж попередня версія. Його більш аеродинамічний кузов зрівнює довжину і вітростійкість, в результаті чого коефіцієнт опору складає 0.26.

Авто 2015 року

2015 Toyota Prius поводить себе комфортно та швидко на дорозі. Різні режими трансмісії – Normal, Eco і Power – змінюють швидкість реакції прискорювача. Газовий двигун швидше запускається. Але ці автомобілі можуть продемонструвати менший пробіг у холодну погоду. Prius є порівняно легкий автомобіль – вага трохи більш ніж 3.000 фунтів. Тому він плавно пересувається, у салоні тиша, тобто розроблений високий рівень шумоізоляції. Виведемо окремі плюси та мінуси, а також особливі риси авто 2015 року випуску.

Отже, позитивні фактори:

  • вражаючий пробіг газу;
  • вишукана гібридна система;
  • чуттєва педаль гальма;
  • приємний салон;
  • чудова видимість.

Дещо з мінусів:

  • шумна підвіска та шини;
  • застарілий дизайн салону, неоновлені матеріали;
  • вигляд цифрової панелі приладів;
  • сенсорний екран засліплює сонячне світло.

Деякі видатні риси саме для 2015 року:

  • це нова модель спеціального видання;
  • газ / електричний гібрид трансмісії;
  • хечбек за стилем кузова з місцем для п’яти пасажирів;
  • доступна прецизійна система попереднього доступу;
  • наявність попередження про від’їзд від смуги.

Такий гібридний автомобіль може стати вашим максимально за 20,986 дол. Але, це не остаточна вартість, вона буде коливатись в залежності від стану авто.

Автомобільний страховий аукціон www.auctionexport.com пропонує автолюбителю придбати 2015 Toyota Prius за доступною ціною та на вигідних умовах. AuctionЕxport екпортує вживані авто з США та Канади до України, й до міста Кременчуг. Цей автомобільний дилер представляє 250 тис. різних варіантів моделей машин у якості лотів, які можна подивитись, оцінити та порівняти.

Зареєструйтеся на сайті, покладіть на депозит певний грошовий внесок та виберіть свій автомобіль з США. Зауважте, що через 24 години список екземплярів буде оновлено, можна буде знайти більш цікаву пропозицію.

Далі оплатіть обране авто. Після цього AuctionExport займеться транспортуванням покупки, яку ви за деякий час отримаєте у найближчому портовому відділенні. Авто з Канади переправляється швидко та безпечно, бо AuctionExport має багатий досвід у цій галузі.

Обрати цього автомобільного дилера дійсно варто, це вигідно для споживача. Кінцева вартість, в яку входить доставка автомобілів та справи з паперами, буде меншою в рази, ніж при купівлі у місцевого розповсюджувача. Це реальний спосіб зберегти ваші гроші та зусилля.

Продаж 2015 Toyota Prius

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *