2016 HYUNDAI ELANTRA – високотехнологічне авто від корейського виробника

10 Oct

Що взагалі варто виокремити про Hyundai Elantra?

Hyundai Elantra або Hyundai Avante у Південній Кореї – це компактний автомобіль, вироблений південнокорейським виробником Hyundai на початку 1990 року. В даний час вийшло шосте покоління авто. Hyundai Elantra в основному конкурує з такими автомобілями, як Buick Verano, Chevrolet Cruze, Ford Focus, Honda Civic, Kia Forte, Mitsubishi Lancer, Toyota Corolla і Volkswagen Jetta. Elantra спочатку продавалася як Lantra в Австралії та деяких європейських ринках. У Австралії це було пов’язано з подібною моделлю Mitsubishi Magna Elante. Це породило незгоду з іншими виробниками двигунів, і назва була стандартизована як “Elantra” по всьому світу в 2001 році (крім Кореї).
Запущений у жовтні 1990 року, Elantra поступив у продаж в Європі навесні 1991 року. Тоді Elantra конкурувала з такими автомобілями, як Ford Sierra і Vauxhall Cavalier / Opel Vectra, але за значно нижчою ціною.

Перший Elantra був оснащений 1.6-літровим чотирьох-циліндровим двигуном, розробленим Mitsubishi. Цей силой агрегат виробляв потужність 113 к.с. (84 кВт) при 6000 об / хв і міг розігнати Elantra до 60 миль / год (97 км / год) за 9,5 секунд. Найвища швидкість дорівнювалася 116 миль / год (187 км / год). Починаючи з 1993 року, став доступний розроблений Mitsubishi, 1,8-літровий двигун, що виробляє потужність 124 к.с. (99 кВт) при 6000 об / хв.

Автомобіль було оновлено в 1992 році на європейському ринку, додавши теперішній логотип Hyundai, хоча моделі в Північній Америці зберегли попередній вигляд. У 1993 році автомобіль знову був поновлений. Третя (друга в Північній Америці) і остаточна заміна зовнішнього стану цього покоління відбулася в 1994 році. Автомобіль був оснащений гальмами ABS, передніми подушками безпеки та протитуманними фарами.

Оновлення для випуску 2016 року

Новий 2016 Hyundai Elantra має 16-дюймові легкосплавні диски, кнопку запуску та підігрів передніх сидінь. Можна виділити декілька відмітних характеристик авто 2016 року випуску.

Значні стандартні характеристики:

  • 1,8-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 145;
  • кондиціонер;
  • складане заднє сидіння.

Обов’язково у кожному новому автомобілі:

  • передні подушки безпеки;
  • антиблокувальні гальма;
  • електронна система стійкості.

Значні наявні можливості:

  • 2,0-літровий чотирициліндровий двигун потужністю 173 у деяких варіантах автомобіля;
  • шести-ступенева ручна або шести-ступінчаста автоматична трансмісія;
  • шкіряна оббивка;
  • люк;
  • підігрів передніх та задніх сидінь;
  • вентильовані передні сидіння;
  • навігаційна система з 7-дюймовим сенсорним екраном та інтеграцією з Pandora;
  • резервна камера.

Вартість такого автомобіля становить до 17,375 дол. Ціна машини залежить від її стану на момент продажу.

Придбати 2016 Hyundai Elantra можна на автомобільному аукціоні www.auctionexport.com, який займається прямим експортом підтриманих авто до усіх міст України, включаючи сюди й Вишгород.
Щоб стати потенційним покупцем та майбутнім власником авто, необхідно зареєструватися і внести деяку суму, що складатиме ваш депозит. Після вибору автомобіля, ви маєте здійснити платіж, і AuctionExport розпочне транспортування вашої машини. Важливо зауважити, що список авто та запасних частин до них оновлюється кожні 24 години.
Навіть з урахуванням оплати за перевезення та оформлення паперів, загальна вартість придбаного у AuctionExport автомобіля є значно меншою, ніж у місцевого дилера. AuctionExport має широкий досвід та великий діапазон робіт у цій сфері, тому процес значно пришвидшується та не приносить клопотів покупцеві.

Продаж 2016 Hyundai Elantra

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *