З чистого аркуша паперу: новинка Тойота Камрі 2018

23 Jun

Нещодавно в автосалоні Детройта компанія Тойота презентувала нове покоління однієї з найпопулярніших автівок в Україні – Камрі. Однак поки що японські автовиробники показали тільки американський варіант моделі.

Інженери Тойота заявляють, що автівка була створена з чистого аркушу паперу. Седан розроблено на абсолютно новому шасі, що у компанії отримав назву Toyota New Global Architecture (TNGA). Дане шасі раніше використовувалося при розробці Тойота Prius, а також компактного кросоверу CH-R.

Шасі TNGA відрізняється більш низьким центром тяжкості та побудовано з більш легких компонентів. При цьому конструкція стала міцнішою на 30%, а місцями навіть на всі 65%. Як заявляє компанія Тойота, нове шасі дозволило значно покращити ходові характеристики автівок.

Що ж до нової Камрі, то вона стала довше на нижче за свою попередницю. До того ж опустилося нижче місце для водія та перенесено його ближче до центру машини. Це дозволило опустити центр тяжкості автівки та збільшити діапазон керування рульовою колонкою.

Новинка Тойота Камрі 2018 пропонує на вибір 3 силових агрегати: два двигуни на бензині об’ємом 2,5 літри й 3,5 літри та гібридний варіант.

Перелік електронних асистентів та систем безпеки Тойота Камрі 2018 року:

  • адаптивний Cruise Control;
  • система спостереження за роздільною смугою;
  • функція запобігання зіткнення спереду з можливістю упізнавання пішоходів;
  • система спостереження за мертвими зонами бокових дзеркал;
  • функція автоматичного перемикання з ближнього на дальнє світло;
  • функція застереження про наближення автівок при здавані назад.

Базова версія автомобіля укомплектована десятьма подушками безпеки.

Розважати пасажирів Тойота Камрі буде нова мультимедійна система Тойота Entune 3.0, що налічує систему навігації; доступ до Wi-Fi, функцію обміну інформацією зі смартфонами.

Список устаткування Тойота Камрі 2018 року також передбачає наявність проекційного дисплею та 7-дюймового екрану бортового комп’ютеру, який було вмонтовано до панелі приладів.

В Україні Тойота Камрі нового покоління можна придбати від $26000. Автівка пропонується виключно з бензиновим двигуном 2,5 л та потужністю 181 к.с.

В інтернеті можна знайти безліч пропозицій щодо придбання автівок на свій смак, таких як Toyota Camry різних модифікацій. На автомобільному аукціоні потриманих авто auctionexport.com за допомогою «Пошуку» Ви з легкістю зробите свій вибір! Завдяки даному сервісу Ви зможете придбати та доставити будь-яку уподобану автівку у місто Київ.

Продаж Toyota Camry

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *