2013 VOLKSWAGEN PASSAT – великий сімейний автомобіль від відомого німецького виробника

12 Dec

Загальна концепція авто Volkswagen Passat

Volkswagen Passat виробляється з 1973 року. Одним із найкращих та найпродуктивніших поколінь цього авто є третя генерація.

Третє покоління Passat було представлено в березні 1988 року в Європі, 1990 року у Північній Америці та 1995 року у Південній Америці. Відсутність решітки радіатора зробила зовнішній дизайн автомобіля таким, що нагадує старші моделі.

У той час це був перший концепт Passat, який побудовали на платформі, розробленій компанією Volkswagen, а не Audi. Автомобіль, хоча позначений B3 у номенклатурі Volkswagen, базувався в основному на платформі A, що використовувалася для меншої моделі Golf, але була розвинена у всіх напрямках. Багато компонентів розподіляються безпосередньо між цими транспортними засобами. Це покоління Passat було продано як чотири-дверний салон, при цьому Passat не продавався як хетчбек. Його продавали під торговою маркою Passat на всіх ринках.

Варіанти двигуна – це 2,0-літровий 16-циліндровий двигун моделі GL, 1,8-літровий двигун моделі CL (недоступний у Північній Америці, всі CL, GL та GLS мають 2,0 16-циліндровий). Новий 2.8-літровий двигун VR6 від Volkswagen (також використовується в Golf і Corrado) був у моделі GLX/GLS, а також двигун G60 (доступний лише на моделі Syncro в Канаді). Двигун VR6 давав Passat максимальну швидкість 224 кілометри на годину (139 миль / год).

Авто 2013 року випуску

Однією з найбільш вражаючих якостей 2013 Volkswagen Passat є нова чотириколісна незалежна підвіска, яка дає якість їзди, що видається майже такою ж м’якою, як і у Toyota Camry, але з кращим керуванням на поворотах. 2013 Volkswagen Passat отримує газовий двигун, який використовує гідравлічний гідропідсилювач рульового керування, або дизель, який має електропотужний допоміжний пристрій. Всі версії Passat мають однакову настройку підвіски та розміри колісної бази від 16 до 18 дюймів. Стандартним є 2,5-літровий п’яти-циліндровий двигун, який виробляє потужність 170 к.с. Можна виділити декілька плюсів та мінусів авто, а також його визначні риси. Отже, плюси:

  • комфортна їзда;
  • зручна трансмісія та потужний двигун;
  • приємний салон;
  • масивний задній простір.

Мінуси:

  • не дуже зручне кермо;
  • недостатність подвійного зчеплення з додатковою передачею;
  • V-6 потребує газу преміум-класу.

Визначні риси:

  • вибір трьох двигунів, включаючи дизель;
  • необов’язкова стерео-система Fender;
  • побудований в Америці.

Авто стане вашим за ціною не більше 17,265 дол. Але це не остаточна вартість, вона може змінюватись в залежності від стану авто на момент продажу.

2013 Volkswagen Passat та ще більш ніж 250 тис. моделей різних марок та років випуску представлено в якості лотів на www.auctionexport.com. AuctionЕxport – це страховий аукціон, що переправляє вживані авто з США та Канади до України, й до міста Дніпр.

Щоб мати можливість використовувати всі функції аукціону та отримувати повну інформацію про авто, користувач має пройти реєстрацію. Для подальшого придбання машини необхідно активувати депозит, поклавши на нього певну суму грошей.  Автомобіль з США вже скоро потрапить до свого власника. Не кваптесь, через 24 години список буде оновлено, ви зможете продивитесь додаткову кількість автомобілів.

Після того, як машина буде оплачена з вашого депозиту, AuctionExport розпочинає її перевезення, ви зможете отримати автомобіль у найближчому портовому відділенні. Пошкоджені авто на продаж легко купувати, швидко й зручно, у декілька кроків.

В цілісну вартість процедури придбання транспортного засобу входять: доставка автомобілів, оформлення документів тощо. Остаточна сума авто, придбаного з AuctionExport, є набагато нижчою, ніж у місцевого постачальника.

Продаж 2013 Volkswagen Passat

 

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *