2013 VOLKSWAGEN PASSAT – один із випусків якісного німецького седана

27 Oct

Історія моделі Volkswagen Passat

Оригінальний Volkswagen Passat був запущений у 1973 році. Типи корпусів, запропоновані спочатку, були дво- та чотирьох-дверними седанами та аналогічними трьох-та п’яти-дверними версіями. Назовні всі чотири були оздоблені сучасним дизайном, оформленим італійським дизайнером Джорджетто Джуджаро. По суті, перший Passat був швидкісною версією ідентичного седана Audi 80, представленого рік тому. У 1974 році був представлений п’яти-дверний універсал, який на північноамериканських ринках був проданий як Audi Fox. У Європі пасат оснащений двома круглими 7-дюймовими, або чотирма круглими 5,5-дюймовими фарами, в залежності від специфікації. Passat був одним з найсучасніших європейських сімейних автомобілів у той час, і був призначений як заміна для Volkswagen Type 3 і Type 4. Єдиними європейськими автомобілями подібного концепту були Renault 16 і Austin Maxi.
Passat спочатку використовував чотирициліндрові 1,3-літрові двигуни (54 к.с.) і бензинові 1,5 літрові двигуни потужністю 75 к.с. / 85 к.с., які також використовується в Audi, з будь-якою чотириступінчастою механічною коробкою передач або трьох-ступінчастою автоматичною. 1,5-літровий SOHC надалі був збільшений до 1,6-літрового у серпні 1975 року. У липні 1978 року було розроблено дизель Passat, оснащений 1.5-літровим дизельним двигуном VW Golf (50 к.с), а в лютому 1979 року Passat GLI.
Весь асортимент було трохи оновлено у 1977 році, що заключало в себе вдосконалення оформлення, в тому числі переобладнані індикатори та, залежно від моделі, чотири круглі або дві прямокутні фари.
У Північній Америці автомобіль називався Volkswagen Dasher. Три- і п’яти-дверні хетчбек і універсал були запущені в Північній Америці протягом 1974 року. Єдиним наявним двигуном був карбюраторний 1,5-літровий двигун, що розвивав потужність 75 к.с., замінений з року 1976 року на 1,6-літровий двигун з потужністю 78 к.с. кВт. Північноамериканські машини були оснащені стандартними однокамерними фарами DOT.
У Бразилії Passat B1 був випущений у червні 1974 р.

Нові характеристики моделі 2013 року

Для 2013 Volkswagen Passat модифікації SE отримують нову центральну консоль з задніми вентиляційними отвором та новими шафами, а SEL отримує резервну камеру. Підведемо основні риси авто цього року випуску окремо.
Зовнішній вигляд:

  • стандартні 16-дюймові колеса, доступні 17- і 18-дюймові колеса;
  • протитуманні фари;
  • змінена решітка радіатора.

Внутрішнє обладнання:

  • збільшений простір;
  • кондиціонер;
  • круіз-контроль;
  • стерео CD з допоміжним входом передавання через Bluetooth;
  • нова навігаційна система.

Технічне оснащення:

  • стандартний двигун Passat 2013 – це 2,5-літровий газовий п’яти-циліндровий, але також є потужніший газовий V-6 і чотирициліндровий турбонаддувний дизель; п’яти-циліндровий виробляє 170 кінських сил і 177 фунтів-фут крутного моменту та працює з п’яти-ступінчастою механічною коробкою або з шести-ступінчастою автоматичною коробкою передач;
  • дизельний 2,0-літровий чотирьох-циліндровий з потужністю 140 к.с. і 236 фунтів-фут крутного моменту разом із шести-ступінчастою механічною або шести-ступінчастою автоматичною трансмісією з подвійним зчепленням;
  • 3,6-літровий V-6 потужністю 280 к.с. і 258 фунтів-фут крутного моменту з шести-ступінчастою автоматичною трансмісією з подвійним зчепленням.

Особливості безпеки:

  • антилокальні гальма;
  • система електронної стабільності;
  • бокові подушки безпеки для передніх сидінь та задніх сидінь.

Якщо цей автомобіль вас зацікавив, купити його можна за ціною не більшою, ніж 18,176 дол. Вартість буде коливатись в залежності від стану машини.

Отримати 2013 Volkswagen Passat у власність можна за допомогою автомобільного аукціону www.auctionexport.com. Він експортує підтримані транспортні засоби до України, до будь-якого її містечка, навіть до Бердянську.
Перший крок для покупця –  реєстрація, потім потрібно покласти на особистий суму грошей, що буде депозитом. Як тільки вибір зроблено, клієнт переводить оплату, тоді AuctionExport розпочинає транспортування обраного товару. До речі, кількість розміщених авто кожні 24 години поповнюється новими лотами.
Навіть складаючи до купи усі витрати, беручі до уваги й суму за перевезення та оформлення документів, остаточна вартість придбаного у AuctionExport транспортного засобу значно менша, ніж у місцевого реалізатора.

Продаж 2013 Volkswagen Passat

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *