2014 VOLKSWAGEN JETTA – надійність автомобілів німецького концерну у новому випуску

6 Jul

Загальні відомості про модель Volkswagen Jetta

Volkswagen Jetta – це компактний, маленький сімейний автомобіль, спроектований німецьким виробником Volkswagen у 1979 році. Jetta спочатку розроблювався шляхом додавання звичайного багажника та деяких внутрішніх змін до Golf Нatchback . Перша версія авто була запропонована у якості двох- та чотирьох-дверного седану та п’ять-дверного універсалу. Починаючи з оригінальної версії 1980 року, машина зростала за розміром і потужністю з кожним наступним поколінням. До середини 2011 року майже 10 мільйонів Jetta були виготовлені та продані по всьому світу. Станом на квітень 2014 року було продано більше 14 мільйонів автомобілів, які стали найпопулярнішою моделлю автомобілів Volkswagen.
Незважаючи на те, що Golf досяг значних успіхів на ринках Північної Америки, Volkswagen зазначив, що стиль кузова авто не відрізняється жодною привабливою рисою. Але, незважаючи на трохи різкий зовнішній вигляд, Jetta стала найпопулярнішою європейською машиною в Сполучених Штатах, Канаді та Мексиці. Автомобіль також популярний у Європі, включаючи Великобританію, Німеччину та Туреччину.


Jetta був представлений світові у Франкфуртському автосалоні у 1979 році. Автомобіль був доступний як двох-дверний та чотирьох-дверний седан. Як і Volkswagen Golf Mk1, його кутовий стиль був зроблений на основі ItalDesign. Колісна база складала 2400 мм (94,5 дюйма), хоча пізніше загальна довжина авто збільшилася на 380 міліметрів (15 дюймів). Варіанти двигунів значно варіювали в залежності від місцевого ринку. Вибір в бензинових двигунах варіювався від 1,1-літрового чотирициліндрового двигуна потужністю 37 кВт (50 к.с., 50 к.с.) до 1,8-літрового I4, що виробляв82 кВт (110 к.с., 111 к.с.) і 150 Н/м (111 фунт/фут) крутного моменту. Деякі автомобілі були оснащені карбюраторами, а інші – паливними інжекторами. Вибір дизельного двигуна включав 1,6-літровий двигун потужністю 37 кВт (50 к.с., 50 к.с.) і турбонаддувний варіант того ж двигуна, який виробляв 51 кіловат (68 к.с., 69 к.с.) і 130 Н/м (96 фунт / фут) крутного моменту.
Із плином часу автомобіль змінювався, що дало змогу випустити цілих шість нових модифікацій. У 2011 році було представлено перший автомобіль шостого покоління.

Нові риси випуску 2014 року

2014 Volkswagen Jetta оснащений новим 1.8-л та чотирьох-циліндровим TSI двигуном з турбонаддувом. Базований на платформі VW EA888, 1.8 TSI входить до складу 10 кращих двигунів 2014 року, виробляючи потужність 127 кВт (170 к.с., 173 к.с.) та 249 Н/м (184 фута/ фунт) крутного моменту. Інші оновлення для 2014 року включають в себе незалежне багатостороннє заднє припинення, як в європейських автомобілях, і електронне рульове керування. Європейська версія авто включає м’які пластикові пластини на більшій частині панелі приладів та оновлені вентиляційні отвори центру заднього сидіння.
Можна виділити деякі переваги та недоліки випуску 2014 року. Отже, плюси:

  • просторий салон і багажник;
  • висока якість їзди;
  • велика економія палива.

Та мінуси:

  • слабкий, неефективний двигун;
  • висока ціна дизельного двигуна.

Вартість авто становить до 18,100 дол. Ціна машини залежить від її поточного стану.

Придбати 2014 Volkswagen Jetta можна на автомобільному аукціоні www.auctionexport.com,  який займається експортуванням автомобілів до будь-якого міста України, в тому числі і до Житомиру.
Клієнт, що реєструється на АuctionЕxport, має внести депозит у вигляди деякої суми. Далі, майбутній покупець обирає те авто, яке припаде йому до душі. До речі, можна обрати також будь-які автомобільні запчастини. Потім клієнт отримує кінцеву суму, сплачує її та після цього АuctionЕxport починає переправляти авто.
Навіть з урахуванням плати за транспортування та оформлення необхідних паперів, придбати авто на АuctionЕxport обійдеться набагато дешевше, аніж безпосередньо у Житомирі.

Продаж 2014 Volkswagen Jetta

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *