2015 VOLKSWAGEN BEETLE – одна з моделей авто, яке продовжує підкорювати світ височиною німецької якості

26 Sep

Загальні відомості про незрівняний Volkswagen Beetle

Volkswagen Beetle – офіційно Volkswagen Type 1, неофіційно в Німеччині Käfer та в частинах англомовного світу The Bug – це дводверний автомобіль, який був вироблений та продавався німецьким автовиробником Volkswagen (VW) з 1938 до 2003 року. Необхідність такого виду автомобіля та її функціональні цілі була сформульована лідером нацистської Німеччини Адольфом Гітлером, який хотів, щоб дешевий, простий автомобіль був масово вироблений для нової дорожньої мережі його країни. Гітлер підписав угоду з Фердинандом Порше в 1934 році для розробки та будівництва. Результатом був один із перших автомобілів з тильовими двигунами після. Незважаючи на те, що він був розроблений у 1930-х роках, Beetle почав вироблятися у значних кількостях лише з 1945 року (масове виробництво було затримане під час Другої світової війни), коли модель була внутрішньо визначена як Volkswagen Type 1 і продавалася просто як Volkswagen. Пізніші моделі були позначені як Volkswagen 1200, 1300, 1500, 1302 або 1303.

Початковий 25-літровий Beetle був розроблений для максимальної швидкості близько 100 км / год (62 миль / год). Оскільки технологічні можливості збільшилися в післявоєнні роки, його продуктивність була збільшена до 36. Конфігурація, що працювала до 1966 року, стала “класичним” мотором Volkswagen. Beetle, в кінцевому підсумку, став основою для декількох варіантів, в тому числі Karmann Ghia, Type 2. Beetle ознаменував початок значної тенденції, очолюваної Volkswagen, Fiat та Renault, завдяки яким маса заднього колеса збільшилася з 2,6 відсотка. Citroën 2CV та інші європейські моделі 1948 р. ознаменували пізню тенденцію на передній привід на європейському ринку малих автомобілів. У 1994 році Volkswagen представила Concept One, концепт-кар “ретро”, що схожий на оригінальний Beetle, і в 1998 році представив “New Beetle”, побудований на сучасній Golf-платформі зі своєрідним нагадуванням оригінального автомобіля. Ця концепція залишилася у виробництві до 2010 року, і  змінилася в 2011 році більш агресивним стилем Beetle (A5), який також більше нагадував оригінальний випуск.

У конкурсі Car of the Century, присвяченому визначенню найвпливовішого автомобіля у 20-му столітті, Type 1 став четвертим, після Ford Model T, Mini і Citroën DS.

Оновлення 2015 року

2015 Volkswagen Beetle змішує оригінальні елементи дизайну Bug з повноцінним сучасним переднім приводом. Цей автомобіль може бути більше модним аксесуаром, ніж практичним вибором в даний час, але він має набагато більш плюсів, ніж деякі авто.

Beetle продаються як в варіації купе, так і в кабріолеті, ще Beetle 2015 року пропонує три варіанти двигуна. У 2015 році дизель TDI буде замінено на нову версію, а турбонаддувні газові двигуни розміром 1,8 та 2,0 літра продовжують залишатися незмінними порівняно з минулим роком. Volkswagen замінив старіючий 2,5-літровий двигун 1,8-літровим чотирьох-циліндровим із турбонадувом, що виробляє таку ж потужність (170 кінських сил), але більше крутного моменту. Вигляд Beetle став більш брутальним. У той же час, це сучасний, але не зовсім відповідаючий модним тенденціям дизайн, і все ж таки, ця форма, з її простими, але витонченими деталями, буде триматися протягом багатьох років.

Можна виділити декілька переваг та недоліків автомобіля цього року випуску. Отже, плюси:

  • сучасний стиль, функціональний внутрішній дизайн;
  • потужні двигуни з турбонаддувом;
  • паливо-економічний.

Та деякі мінуси:

  • повільна реакція передачі R-Line і TDI DSG;
  • як правило, дорожче, ніж конкуруючі моделі;
  • не в змозі різко входити в повороти.

Ціна такого авто коливається, але не перебільшує 24,995 дол. Вартість співвідноситься зі станом машини на момент продажу.

Придбати 2015 Volkswagen Beetle можна на автомобільному аукціоні www.auctionexport.com, який займається прямим експортом підтриманих авто до усіх міст України, включаючи сюди й Умань.
Щоб стати потенційним покупцем та майбутнім власником авто, необхідно зареєструватися і внести деяку суму, що складатиме ваш депозит. Після вибору автомобіля, ви маєте здійснити платіж, і AuctionExport розпочне транспортування вашої машини. Важливо зауважити, що список авто та запасних частин до них оновлюється кожні 24 години.
Навіть з урахуванням оплати за перевезення та оформлення паперів, загальна вартість придбаного у AuctionExport автомобіля є значно меншою, ніж у місцевого дилера. AuctionExport має широкий досвід та великий діапазон робіт у цій сфері, тому процес значно пришвидшується та не приносить клопотів покупцеві.

Продаж 2015 Volkswagen Beetle

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *