2015 VOLKSWAGEN GOLF – компактний та надійний сімейний автомобіль з німецькими стандартами якості

28 Nov

Загальні відомості про концепт Volkswagen Golf

Volkswagen Golf – це невеликий сімейний автомобіль, вироблений німецьким виробником Volkswagen з 1974 р., який продається по всьому світу протягом семи поколінь, у різних конфігураціях кузова та під різними назвами, такими як Volkswagen Rabbit в Сполучених Штатах та Канаді, а також Volkswagen Caribe у Мексиці. У травні 1974 року Volkswagen представив Golf першої генерації як сучасну заміну для Volkswagen Beetle. Пізніші Golf почав працювати й з дизельним двигуном. Особлива версія Golf Mk1 була виготовлена в Південній Африці як Citi Golf в період з 1984 по 2009 рік.

Оригінальний Golf Mk1 був передньо-привідний, поділяючи основну концепцію передньої частини двигуна та систему повітряного охолодження з Volkswagen Beetle. Історично склалося так, що Golf є найпопулярнішою моделлю Volkswagen та другою кращою продажною моделлю у світі з більш ніж 29 мільйонами продажів до 2012 року.

Спочатку більшість авто Golf було в варіанті 3-дверного хетчбеку. Інші варіанти включають в себе 5-дверний хетчбек, універсал (з 1993), кабріолет (Cabriolet та Cabrio у 1979-2002, Cabriolet з 2011 до сьогодні) та відокремлений седан, що називається Volkswagen Jetta, Volkswagen Vento (з 1992 р.) або Volkswagen Bora (з 1999 р.). Ці автомобілі заповнили багато сегментів ринку, від базових особистих автомобілів до високопродуктивних транспортних засобів.

У вересні 1983 року відбулося введення в другого покоління (Mk2), який трохи зріс з точки зору колісної бази, зовнішніх і внутрішніх розмірів, зберігши у більш закругленому вигляді загальний вигляд Mk1. Хоча він був доступний на внутрішньому ринку та, звичайно, на більшості інших ринків до кінця 1983 року, він не був запущений на британський ринок до березня 1984 року. Mk2 оснащений 1,8-літровим 8-клапанним двигуном, а в 1985 році було встановлено 16-клапанний варіант потужністю більше 220 км / год (140 миль / год).

Що продемонструвало авто 2015 року випуску?

Перероблений 2015 Volkswagen Golf доступний як купе або чотири-дверний хетчбек. Авто працює на газовому або дизельному чотирициліндровому двигуні. Golf конкурує з хетчбэком Mazda3, Hyundai Elantra GT і Mini Cooper. Модель 2015 року, більш легша, ніж представники попереднього покоління. Нижче наведено список виділених функцій автомобіля, усі особливості є стандартними, якщо не зазначено інше.

Зовнішні особливості:

  • 15-дюймові сталеві колеса, наявні 15-, 16-, 17- або 18-дюймові легкосплавні диски;
  • підігрів бічних дзеркал;
  • доступні протитуманні фари;
  • доступні адаптивні біксенонові високо-інтенсивні розрядні фари та світлодіодні денні вогні;
  • доступний люк на даху.

Внутрішні особливості:

  • тканина оббивка, доступна симульована шкіряна оббивка;
  • складане заднє сидіння;
  • телескопічне кермо;
  • двозонний автоматичний клімат-контроль;
  • з’єднання Bluetooth;
  • сенсорна стереосистема з підключенням до iPod;
  • доступні підігрівні передні сидіння;
  • доступна преміум стереосистема Fender.

Силові агрегати управління автомобілем:

  • 1,8-літровий чотирициліндровий газовий двигун з турбонаддувом потужність 170 к.с.;
  • п’ятиступенева ручна або шести-ступінчаста автоматична трансмісія для газового двигуна;
  • передній привід.

Коштує модель 2015 року не більше 22,599 дол. Але вартість може бути і меншою, в залежності від стану транспортного засобу.

Якщо саме 2015 Volkswagen Golf вас зацікавив, представляємо до вашої уваги автомобільний страховий аукціон www.auctionexport.com. Послуги аукціону реалізуються у тому, що він експортує вживані авто з США та Канади до України, й до міста Кривий Ріг. AuctionЕxport – надійний та досвідчений автомобільний дилер, з яким вигідно мати справу.

Спочатку пройдіть невеличку реєстрацію, вона є необхідною. На наступному етапі користувач вже має свій депозитний рахунок, на який він вносить гроші. Автомобіль з США вже майже ваш, залишилось зовсім трохи.

Слід зауважити, що кожен клієнт має можливість передивитись та порівняти величезну кількість автомобілів, аж 250 тисяч різноманітних лотів, які розміщені на сайті. Після вибору машини, потрібно її оплатити, користуючись відкритим депозитним рахунком. AuctionExport почне перевозити авто, ви зможете його отримати у найближчому портовому відділенні. Авто з Канади без будь-яких затримок та труднощів дійде до власника.

Чому саме AuctionExport? Тому, що доставка автомобілів та сума, яка включатиме оформлення документів, разом дадуть остаточну вартість машини, і вона буде в декілька разів менша, ніж при купівлі по місцю. Переконайтесь самі!

Продаж 2015 Volkswagen Golf

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *