2015 VOLKSWAGEN PASSAT – один із випусків якісного німецького автомобіля, який випереджає час

28 Aug

Що ми взагалі знаємо про Volkswagen Passat ?

Volkswagen Passat – це великий автомобіль для всієї родини, вироблений німецьким автовиробником Volkswagen та запущений у продаж з 1973 р. Авто пройшло через вісім поколінь модифікації та вдосконалення конструкції. Між Volkswagen Golf (Jetta) і Volkswagen Phaeton у поточній лінійці Volkswagen можна позначити різноманітні похідні, які були відмічені різними типами: Dasher, Santana, Quantum, Magotan, Corsar і Carat. Послідовні покоління Passat мають внутрішні позначення – Volkswagen B1, B2 та ін. – , які спочатку працювали паралельно з Audi 80 і A4, з якими Passat, до речі, поділився своєю інженерною платформою в певних поколіннях моделей, хоча зараз Audi не використовує цю основу.
Volkswagen Passat, в основному, конкурує з такими автомобілями, як Buick Regal, Chevrolet Malibu, Ford Fusion, Honda Accord, Hyundai Elantra, Kia Optima, Mitsubishi Lancer і Toyota Corolla. У 2008 році Volkswagen розширив свій асортимент завдяки випуску Passat CC – “чотири-дверного купе”.
Volkswagen наразі продає два варіанти Passat у всьому світі. У січні 2011 року Volkswagen оголосив про те, що новий седан середнього розміру (NMS), що будуватимнться на заводі Volkswagen Chattanooga Assembly для північноамериканського ринку, буде названий Passat. Shanghai Volkswagen Automotive також виробляє Passat NMS на своєму заводі Nanjing. NMS продають на ринках Північної Америки, Південної Кореї, Китаю та Близького Сходу.
Типи корпусів автомобіля, запропоновані спочатку, були дво- та чотирьох-дверними седанами та аналогічними трьох-та п’яти-дверними версіями. Passat спочатку використовував чотирициліндрові 1,3-літрові двигуни (55 PS (40 кВт, 54 к.с.)) та бензинові 1,5-літрові двигуни (75 к.с. (55 кВт, 74 к.с.) / 85 к.с. (63 кВт, 84 к.с.) в комплекті з чотириступінчастою механічною коробкою передач або автоматичною, що мала три швидкості.

Оновлення 2015 року випуску

2015 Volkswagen Passat – седан середнього розміру, передньо-привідний, чотири-дверний. Passat 2015 року цілком може конкурувати з такими підкорювачами доріг, як Chrysler 300 і Ford Taurus, але ціна більше відповідає автомобілям середніх показників, такими як Ford Fusion, Honda Accord і Toyota Camry. Але на ринку, Passat є одним із найбільш комфортних, добре керованих, містких та економічних автомобілів.
2015 Passat оснащенийз 1,7-літровим чотирициліндровим газовим двигуном із турбонаддувом в комплекті з шести-ступінчастою механічною коробкою передач. Якщо говорити про внутрішнє обладнання автомобіля, слід відмітити, що Passat може похвалитися доброякісною шкірою, потужною 400-ваттовою системою звуку, а також новітньою системою навігації та резервною камерою. І це далеко не все.
Порівняно з, наприклад, Ford Fusion, Passat – це місткий, економний, делікатний у поводженні седан, що є набагато розумнішим вибором для міста, ніж позашляховик або кросовер.
Ціна такого седану складає до 27 тис. доларів. Авжеж, вартість автомобіля буде повністю залежити від його стану на момент продажу.

Придбати 2015 Volkswagen Passat можна на автомобільному аукціоні www.auctionexport.com, який займається експортом різноманітних моделей підтриманих авто до усіх міст України, беручі до уваги й простори міста Рівне.
Щоб стати  щасливим власником одного з авто або будь-яких частин машини потрібної вам моделі, необхідно зареєструватися і внести деяку суму, що складатиме депозит клієнта. Після вибору автомобіля, ви маєте оплатити вартість автомобіля, після отримання належної оплати AuctionExport розпочне перевезення обраного клієнтом автомобіля. Важливо зауважити, що список авто складає більш ніж 250 тис. екземплярів, що дає місце для роздумів та вибору.
Навіть з урахуванням оплати за перевезення та оформлення паперів, загальна вартість придбаного у AuctionExport автомобіля є значно меншою, ніж у місцевого дилера.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *