Огляд Volvo S60 2017 модельного року

28 Dec

Volvo S60 2017 року є останнім представником нинішнього покоління. Невдовзі шведське виробництво презентуватиме нову розробку седану, виконану за мотивами флагманського кросоверу ХС90 на модульній платформі CPA.

Зовнішній вигляд

Зміни передньої частини відбулися за стандартною схемою. Як і багато інших автовиробників, шведський концерн модернізував грати радіатора, які в рестайлінговій версії придбали так звані «соти». Капот став дещо «м’язистим», а на бамперах та порогах з’явилися хромовані елементи і додатковий захист, виконаний з пластику, через що він тепер далеко випинається уперед.

Протитуманні фари, розташовані в звичних нішах, відтепер здобули світлодіоди. Ними ж поповнилася й головна оптика.

Внутрішнє оздоблення

Інтер’єр S60 під час рестайлінгу перетерпів небагато змін. Його оздоблення виконане з високоякісної шкіри, що розведена декоративними вставками з деревини та алюмінію по всьому салону. Вона ж вкриває й триспицеве багатофункціональне кермо.

Характерною рисою автівки є її підвищена ергономічність. Значною мірою вона забезпечується правильним розташуванням центральної консолі. На ній у верхній частині автовиробник встановив 7-дюймовий сенсорний екран, який відповідає за управління мультимедійною системою. Нижче знаходяться блок клімат-контролю та шайби-регулятори.

З причини того, що до корми дах опускається занадто різко, виробник залишив замало простору над головою. Багажний відсік пропонується в 380 літрів об’єму.

Технічні характеристики

Новий Volvo S60 2017 року споруджено на платформі EUCD, що була запозичена у підприємства Ford. Задня підвіска має багатоважільну модифікацію, а в передній встановлено стійки типу Макферсон. На всіх чотирьох колесах передбачено вентильовані дискові гальма.

Залежно від того, яке виконання обрав покупець, рульове керування доповнюється електро- або гідропідсилювачем.

В Україні S60 пропонується в одній з чотирьох бензинових версій. У базовій комплектації седан оснащується 1,5-літровим двигуном, що розвиває до 152 к.с. потужності. Наступна модифікація моделі здобула 2-літровий 190-сильний агрегат. Топові версії автомобілю оснащуються турбірованим силовим агрегатом аналогічного обсягу. Залежно від міри форсування автівка видає до 245 к.с. та 306 к.с. потужності.

Для перших двох двигунів передбачається 6-діапазонна механізована КПП, доповнена двома зчепленнями. У такому виконанні седан витрачає в середньому 5,8 літри пального. Решта моторів оснащуються 8-ступінчатими “автоматоми”. Як наслідок, споживання бензину складає 6,2 та 7,2 літри відповідно. Крім того, максимальна версія S60 оснащується системою повного приводу.

Кожна з комплектацій має динамічну систему контролю тяги. Розміри нового S60 складають 4635х1588х1484 мм при колісній базі, рівній 2776 мм. Кліренс седану досить маленький: 130 мм.

Шукаєте потриману автівку? Завітайте на сайт auctionexport.com! Тут Ви знайдете безліч лотів з детальним описом характеристик автомобілю. Зверніть увагу, що вподобану автівку ви маєте змогу придбати з доставкою у будь-яке місто на території України з Канади або США.

Продаж Volvo S60 з доставкою

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *