2013 Audi A4 – ексклюзивний високоякісний автомобіль німецького концерну

26 Jul

Загальні відомості про модель А4

Audi A4 – лінія компактних автомобілів, що випускається з кінця 1994 року німецьким автовиробником Audi, дочірньою компанією Volkswagen Group. A4 побудований у п’яти поколіннях і базується на платформі Volkswagen Group B. Audi А4 доступний як седан і як універсал. Друге (B6) і третє покоління (B7) в A4 також мали версію в якості кабріолету.
Перше покоління Audi A4 дебютувало у жовтні 1994 року. Авто було оснащене фронтальним поздовжнім двигуном з переднім приводом. Широкий вибір двигунів внутрішнього згоряння був доступний на європейських ринках: від 1,6 до 2,8 літра для бензинових двигунів та 1.9-літр дизельний двигун, що здатен досягати 90 PS (66 кВт, 89 к.с.) або 110 PS (81 кВт, 108 к.с.). Також 2,6 та 2,8-літровий двигун V6.
Audi A4 була першою моделлю у Volkswagen Group, яка представила новий 1,8-літровий двигун потужністю 20 В з п’ятьма клапанами на циліндр. Цей двигун заснований на базисі Audi Sport, що був розроблений для гоночного автомобіля Supertouring. Двигун 1.8T з турбонаддувом забезпечує 150 PS (110 кВт, 148 кінських сил) і 210 Н/м (155 фунт/фут) крутного моменту.
Audi також представила свою нову автоматичну коробку передач “tiptronic” на платформі B5. Трансмісія цього авто – звичайна автоматична коробка передач з перетворювачем, що забезпечує повністю автоматичну роботу або ручний вибір передавальних коефіцієнтів.
У 2000 році був представлений автомобіль нового стилю. 1,6-літровий базовий двигун авто залишився незмінним, але більшість інших варіантів двигунів отримали або збільшення навантаження, або модернізацію потужності. Крім того, нове авто було оснащене системою Bosch ESP 5.7 з функцією електронної стабілізації (ESP), антиблокувальною гальмівною системою (ABS), гальмівним приводом та електронним розподілом гальмівних сил (EBD).

Оновлення 2013 року

2013 Audi A4 отримала декілька оновлених рис. Зміни включають новий зовнішній стиль та повністю перероблений салон. Серед інших модернізацій можна виділити додавання електроприводу керма. Базовий 2,0-літровий турбонаддувний чотирициліндровий двигун A4 залишився без змін, виробляючи 211 к.с. і 258 фунт/фут крутного моменту.
Можна виокремити декілька плюсів та мінусів авто цього року випуску. Отже, переваги:

  • красивий та стильний зовнішній вигляд авто;
  • прекрасні передні спортивні крісла;
  • повнопривідне керування;
  • відмінна автоматична передача з подвійним зчепленням;
  • функція картографування за допомогою ресурсів Google.

Також деякі недоліки:

  • замало заднього простору;
  • камера для заднього огляду, функція Bluetooth;
  • система CVT;
  • двигун розвиває недостатню швидкість.

Вартість автомобіля становить до 17,900 дол. Ціна авто залежить від його поточного стану.

Придбати 2013 Audi A4 можна на автомобільному аукціоні www.auctionexport.com,  який займається експортуванням автомобілів до будь-якого міста України, в тому числі і до Білої Церкви.
Для того щоб придбати авто на АuctionЕxport, потенційному покупцю потрібно внести депозит. Далі, автопоціновувач обирає те авто, яке прийдеться йому до смаку. До речі, кількість представлених машин досягає 250 тис., що значно розширює поле для пошуку. Більш того, список авто обновлюється кожні 24 години. Після того як вибір зроблено, клієнт робить оплату. Тоді починається транспортування авто. Навіть з урахуванням ціни перевезення та оформлення паперів, купувати автомобілі на АuctionЕxport значно дешевше, ніж напряму у Білій Церкві.

Продаж 2013 Audi A4

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *