2013 CHEVROLET EQUINOX – один із найкращих випусків автомобіля відомої марки

26 Jul

Що ми знаємо про Chevrolet Equinox?

Chevrolet Equinox – це кросовер середнього розміру (або компакт), спроектований відомим виробником Chevrolet на базі універсальної платформи Theta General Motors і представлений в 2004 році.
Перше покоління Equinox було виготовлено виключно на заводі CAMI Automotive GM / Suzuki. Авто оснащене двигуном 3.4 L LNJ V6, що виробляється в Китаї (Shanghai GM), та трансмісією Aisin AF33, що виробляється в Японії. Переднє колесо автомобіля є стандартним, з можливістю повного приводу. Chevrolet Equinox не призначений для їзди по бездоріжжю, як Chevrolet Tahoe і Chevrolet TrailBlazer, що базуються на платформах вантажівок. Для випуску 2006 року GM вперше оновила Equinox, на передні двері були додані GM значки.
Equinox 2008 року випуску був оновлений деякими змінами, що включали переміщення відліку компаса з внутрішнього дзеркала заднього виду до інформаційного центру водія та трьох нових зовнішніх кольорів, що у каталозі мають найменування Navy Blue Metallic, Black Granite Metallic та Golden Teal Metallic. Крім того, до авто було додано систему OnStar, що пов’язана з навігаційної системою GPS. Також, Chevrolet Equinox 2008 року отримав більш розширений простір для пасажирів, стандартні чотириколірні дискові гальма з системою контролю ABS та тиску в шинах. Введено в дію електронний контроль приладу, який інтегрується в стандартну систему StabiliTrak. Це може виявити появу тягача причепа, що може бути спричинено неправильним балансом ваги причепа або надмірною швидкістю автомобіля. Якщо причіп починає гойдатись, StabiliTrak буде застосовувати гальма індивідуально, незалежно від водія, який контролює педаль гальма, щоб допомогти стабілізувати транспортний засіб. У цих умовах спалахне світло, щоб сигналізувати водія про зменшення швидкості руху автомобіля. Якщо ситуація залишається незмінно, система зменшить крутний момент двигуна, щоб зменшити швидкість автомобіля.

Нові риси для випуску 2013 року

2013 Chevrolet Equinox – нова модель, що оснащена 3.6 л двигуном V-6 з прямим впорскуванням, який виробляє 301 кінську силу (225 кВт) та 272 фунтів/фут крутного моменту. Цей двигун демонструє на 14 відсотків більше кінських сил і на 22 відсотки більше крутного моменту, ніж попередній 3.0-літровий V-6. Також, було введено новий пакет підвіски FE2, який має 18-дюймові або 19-дюймові хромовані колеса. Крім того, авто 2013 року оснащене телевізійною системою Chevrolet MyLink в Equinox. Додаткові нові функції для моделей 2013 року включали в себе розважальну систему DVD із двома програвачами, пакунок “Power Comfort”, пакет безпеки з системою попередження про від’їзд смуг, попередження зіткнення, а також три нові зовнішні кольори: Champagne Silver Metallic, Atlantis Metallic and Tungsten Metallic.
Можна виділити декілька плюсів та мінусів цього року. Отже, переваги:

  • першокласний вигляд всередині та зовні;
  • високий рівень шумоізоляції;
  • просторе і регульоване заднє сидіння;
  • зручна їзда на шосе.

Та деякі недоліки:

  • не дуже великий вантажний простір;
  • некоммунікативне рульове управління;
  • погана видимість на задній панелі.

Вартість авто становить до 22,500 дол. Ціна машини залежить від її поточного стану.

Придбати 2013 Chevrolet Equinox можна на автомобільному аукціоні www.auctionexport.com, який займається експортуванням авто до будь-якого міста України, в тому числі і до Чернігова.
Спочатку клієнт має зареєструватись, потім внести депозит. Далі, майбутній власник машини обирає будь-яке авто із запропонованих йому екземплярів. До речі, список автомобілів оновлюється кожні 24 години. Потім клієнт оплачує транспортний засіб і АuctionЕxport починає його перевезення. Навіть із урахуванням плати за транспортування та оформлення паперів, придбати авто на АuctionЕxport вийде значно дешевше, ніж напряму у Чернігові. До того ж, на АuctionЕxport можна знайти не тільки автомобілі, але й запчастини до будь-якої моделі та марки.

Продаж 2013 Chevrolet Equinox

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *