Спорт-седан BMW M3 (2017-2018)

18 Dec

BMW M3 дещо схуднув, придбав більш жвавий двигун, одягнув новий дизайн та здобув десятки технічних новацій, які зробили седан БМВ М3 одним з найбільш технологічних й привабливих у своєму класі.

БМВ М3 отримав зухвалішу зовнішність з агресивним переднім бампером, капотом з горбинкою, динамічними контурами кузова та елегантними елементами декору в обличчі блискучих вставок, спортивних патрубків, привабливих колісних дисків та охайного міні-спойлеру на кришці багажнику. Під час час виготовлення елементів кузову німці активно використовували алюміній та вуглепластик, з якого зокрема виготовлено дах. Все це дало змогу помітно знизити вагу новинки, тож тепер мінімальна споряджена маса BMW M3 F80 складає всього лише 1560 кг.

Що ж до розмірів, то довжина кузову седана дорівнює 4671 мм, довжина колісної бази – 2812 мм, ширина без урахування дзеркал складає 1877 мм, разом з дзеркалами збільшується до 2037 мм, висота новинки обмежена 1430 мм. Ширина передньої та задньої колії відповідно дорівнює 1579 та 1603 мм. Висота дорожнього просвіту складає 122 мм.

Відзначимо, що корисний об’єм багажнику у М3 тепер складатиме 480 літрів.

Технічні характеристики.

F80-й BMW здобув повністю новий двигун, що прийшов на зміну старенькому V8 з ефективністю в 420 “конячок”. Новинка відтепер комплектується рядним шестициліндровим силовим агрегатом TwinPower Turbo S55 з двома турбонагнітачами з робочим об’ємом 3,0 літри (2979 см³), що були створені на базі двигуна N55.

Максимальна потужність двигуна за рахунок модернізації була піднята до позначки 431 к.с. (317 кВт), які розвиваються в діапазоні від 5500 до 7300 об/хвилину. Пік крутного моменту припадає на позначку 550 Нм, та утримується в діапазоні 1850 – 5500 об/хвилину.

У базі двигун агрегується новою 6-ступеневою «механікою» фірми Getrag, яка дає змогу седану прискорюватися з 0 до 100 км/год лише за 4,3 секунди. В якості опції можна встановити 7-діапазонний «робот» з двома зчепленнями, котрий дасть можливість зменшити час стартового розгону до позначки 4,1 секунди при включеній функції «Launch control».

Верхня межа швидкості обмежена електронікою на рівні 250 км/год, але за допомогою додаткового пакету «M Driver’s Package» його можна підвищити до позначки 280 км/год.

Що ж стосується витрати палива, то з МКПП цей BMW M3 з’їдає близько 8,8 літрів бензину АІ-95, а з опціональним “роботом” обходиться 8,3 літрами в змішаному режимі їзди. Спереду розробники використали незалежну підвіску на стійках Макферсона, а позаду застосували багатоважільну підвіску.

У базі новинка отримує дискові гальма на всіх колесах (4-поршневі попереду і 2-поршневі позаду), які опціонально можуть бути замінені на карбоно-керамічні з 6-поршневими супортами спереду і 4-поршневими ззаду.

Рульове управління доповнено електромеханічним підсилювачем керма з трьома режимами роботи: «Comfort», «Sport» і «Sport +». Седан здобув задній привід з активним диференціалом з електронним керуванням блокуванням коліс та спрощеним карданним валом з міцного вуглепластику.

Якщо маєте бажання придбати будь-яку потриману автівку з США або з Канади з доставкою у будь-яке місто України, то Вам варто звернути увагу на сайт auctionexport.com, завдяки якому Ви з легкістю зробите свій вибір!

Продаж BMW M3 з доставкою у будь-яке місто України

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *