2012 CHEVROLET CAPTIVA – незмінна якість за вигідною ціною

5 Jul

Що ми знаємо про Chevrolet Captiva в цілому?

Chevrolet Captiva – це спортивний автомобіль, розроблений південнокорейським виробником Daewoo і просуваний у продаж компанією Chevrolet з 2006 року. Цей кросовер використовує платформу GM Theta і походить від концепт-кара Chevrolet S3X, що був вироблений в 2004 році. Платформа Theta також лежить в основі Opel Antara, механічної похідної Captiva, так само побудованої Daewoo.
Captiva був запущений в 2006 році. При проектуванні стилю Captiva, виробники брали своє натхнення від Chevrolet S3X 2004 року. Концепція S3X була розроблена дизайнерським центром GM Daewoo в Буп’єнг-гу, Інчеон, і заснована на платформі GM Theta.
Стандартні особливості безпеки автомобіля включають: антиблокувальні гальма, електронний контроль стабільності (ESC), передні натяжні пристрої на передні ремені безпеки та обмежувачі сили, а також подушки безпеки для водія та переднього пасажира. Бокові подушки безпеки є стандартними. Активна повнопривідна система автомобіля повністю оснащена системою ESC та антиблокувальною системою гальмування, що, в свою чергу, збільшує керованість автомобілем. Коли автомобіль виявляє втрату тяги, режим повного приводу активується автоматично. У звичайних ситуаціях водіння використовуються тільки передні колеса автомобіля.
Відновлений Captiva був випущений у 2011 році. Оновлений автомобіль мав нову фронтальну фасцію, що нагадує Chevrolet Aveo (T300). Інші помітні зовнішні розбіжності включають світлодіодні сигнали повороту, перероблені колеса та переглянуті бокові вентиляційні отвори, відредаговану підвіску, чотири нові двигуни та дві нові передачі.

Оновлені риси 2012 року

У цілому 2012 Chevrolet Captiva базується на платформі випуску попереднього року та не містить якихось кардинальних оновлень. У 2011 році було додано світлодіодні сигнали повороту на дверях дзеркала, перероблені колеса та переглянуті бокові вентиляційні отвори та інше, що вже було перераховано вище. Наступні значні зміни відбулися у Captiva у 2016 році, а випуск 2012 року зберіг ті ж самі риси, що були внесені у 2011 році.
У цілому, можна виділити деякі переваги та недоліки. Отже, плюси:

  • якість авто відповідає його вартості;
  • достатній простір для багажу;
  • багато місця в салоні авто.

І деякі мінуси:

  • низькоякісний інтер’єр;
  • незручна їзда на жорстких дорогах.

Автомобіль добре підходить для планомірних поїздок.
Вартість авто складає до 23 тис. дол. Ціна автомобілю залежить від його поточного стану.

Придбати 2012 Chevrolet Captiva можна на автомобільному аукціоні www.auctionexport.com, що займається транспортуванням авто до будь-якого міста України, в тому числі і до Кривого Рогу.
Користувач, що реєструється на АuctionЕxport має зробити депозитний внесок у вигляді певної суми. Далі, майбутній покупець обирає будь-яку машину, яка прийдеться йому до вподоби. До речі, на АuctionЕxport можна знайти більш ніж 250 тис. моделей автомобілів, до того ж, цей список оновлюється кожні 24 години. Після того, як ви визначитесь із авто, клієнт отримує остаточну вартість авто разом із сумою, відведеною на транспортування та оформлення паперів. Далі, клієнт має сплатити цю вартість і тоді АuctionЕxport почне переправляти авто, що було куплене.
Навіть з урахуванням плати за перевезення та оформлення документів, придбати автомобіль на АuctionЕxport вийде у рази дешевше, аніж безпосередньо у Кривому Розі. До того, якість авто теж буде найвищою.

Продаж 2012 Chevrolet Captiva

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *