2014 CHEVROLET VOLT – автомобіль відомої марки, який поєднав потужний двигун та неперевершений дизайн

15 Sep

Загальні відомості про авто Chevrolet Volt

Chevrolet Volt – це автомобіль-гібрид, який був розроблений та випущений компанією General Motors.
Автомобіль Chevrolet Volt дебютував на Північноамериканському міжнародному автошоу у січні 2007 року та став першим у світі серійним гібридним концепт-каром, виробленим компанією Chevrolet. Автомобіль концепту Volt мав чотири двері, тобто мав окремий задній вхід для пасажирів. Це було суттєвою зміною дизайну, порівняно з General Motors EV1 1990-х років, де були присутні лише двоє дверей, щоб зменшити вагу і зробити необхідний простір для свинцево-кислотного акумулятора. Максимальна швидкість також збільшилася для Volt, діапазоном від 80 миль на годину (130 км / год) до 100 миль на годину (160 км / год). Розмір акумуляторної батареї зменшився від приблизно 10,6 кубічних футів (300 літрів) до 3,5 футів (100 літрів).

Було заявлено, що саме двомісний спортивний автомобіль, розроблений Tesla, і швидке просування технології літій-іонних акумуляторів спонукали автовиробника до розробки Volt.
Більшість параметрів початкового дизайну Volt, визначених для розробки концепт-кара, зберігалися протягом всього процесу до остаточної виробничої версії. Ключовим параметром проекту була ціль зберегти розмір невеликий акумулятора та знизити витрати на пальне. Ця мета була досягнена шляхом використання літій-іонного акумулятора з енергоємністю 16 кВт / год, враховуючи, що батарея буде працювати, поки заряд акумулятора не досягне 30%. Це обмеження було необхідним для підтримання експлуатаційних характеристик та мінімізації деградації батареї, що забезпечує цьому автомобілю як мінімум десятирічний термін служби.
Ще одним ключовим рішенням було розробка концепт-кара на базі нової серії трансмісійних компонентів для електроприводу, яку спочатку називали E-Flex Systems. Електропривод E-Flex або Voltec – це спроба стандартизувати декілька компонентів майбутніх електричних двигунів та дозволити багаторазово замінювати електроенергію. Трансмісія E-Flex здатна адаптувати транспортні засоби до чистого електричного акумулятора, до паливних елементів або до декількох інших джерел енергії для створення електричного заряду. Регенеративне гальмування також сприятиме виробництву електроенергії.

Оновлення для автомобіля 2014 року

2014 Chevrolet Volt  оснащений абсолютно новою концепцією трансмісії та потужним двигуном, що існує у декількох варіаціях.

Крім того, значно змінився концептуальний дизайн. Автомобіль 2014 року довший, ніж, наприклад, Camaro, але на дорозі поводить себе значно тихіше та м’якше. Новий акумулятор  сприяє економії електричного заряду, мінімізуючи споживання енергії, особливо при пересуванні на високій швидкості. Зачищена передня “решітка” спрямовує повітряну турбулентність навколо автомобіля, і коли двигун включається, його вихлопні виходи виходять під автомобіль, акцентуючи увагу саме на електродвигуні автомобіля, тобто вихлопних труб позаду машини немає. Усередині, щодо дизайну, Volt 2014 року є футуристичною версією класичного дизайну Chevino Twin-Cockpit, з глянцевим білим пластиком. Графіка на дисплеях високоякісна, користувачі можуть налаштувати операційну інформацію, яку автомобіль доставляє як на центральний дисплей, так і на дисплей, який замінює датчики старого типу в кластері за кермом.
Можна виділити декілька плюсів та мінусів цього авто. Отже, переваги:

  • низька щомісячна витрата палива;
  • велика кількість стандартних функцій;
  • відмінні оцінки на краш-тестах та від служби контроля безпеки.

Та деякі недоліки:

  • суцільне двомісне заднє сидіння;
  • дотичні гальма.

Вартість такого авто складатиме до 20,988 дол. Ціна буде цілком залежати від поточного стану транспортного засобу.

Придбати 2014 Chevrolet Volt можна на автомобільному аукціоні www.auctionexport.com, який займається експортуванням підтриманих авто до будь-якого міста України, в тому числі і до міста Канева.
Щоб мати можливість придбати автомобіль з AuctionExport, вам доведеться пройти реєстрацію та зробити грошовий внесок, що являє собою ваш депозит. Після вибору автомобіля, ви маєте заплатити суму, яка відповідає вашій покупці, і AuctionExport розпочне процедуру транспортування. До речі, кожному клієнту пропонується не тільки широкий вибір різноманітних авто, але й великої кількості запчастин до них.
Навіть з урахуванням оплати за перевезення та оформлення паперів, загальна вартість придбаного у AuctionExport автомобіля набагато менше, ніж у місцевого дилера. Завдяки тому, що AuctionExport має великий досвід, процес експорту транспортного засобу значно пришвидшується.

Продаж 2014 Chevrolet Volt

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *