Alfa Romeo показала 510-сильного суперника BMW M324

26 Dec

Компанія Alfa Romeo офіційно презентувала седан Giulia, який став ідеологічним спадкоємцем моделі 159. Новинка дебютувала відразу в «зарядженій» модифікації Quadrifoglio Verde, оснащеній 510-сильним мотором. Вона повинна буде скласти конкуренцію BMW M3 та Mercedes-Benz C63 AMG.

Седан Alfa Romeo Giulia тепер споруджено на новому шасі, яке буде доступно в задньо- та повнопривідних модифікаціях. Спереду використовується незалежна двоважільна підвіска, а позаду – багаторичажна. У компанії стверджують, що модель має найкращий в сегменті показник жорсткості кузову на крутіння.

Топовий «заряджений» варіант має трилітрову алюмінієву твін-турбо «шістку», що була розроблена фахівцями Maserati та Ferrari та обладнана системою вимкнення циліндрів при невеличких навантаженнях. У гамі трансмісій пропонуються шестиступенева “механіка” та восьмідіапазонний «автомат».

Для автівки також можна буде замовити гальма з карбон-керамічними дисками та спортивні крісла з вуглепластиковим каркасом.

Вага моделі складатиме близько 1530 кілограмів, при цьому, приміром, BMW M3 важить 1560 кілограмів. Розподіл маси по осях складає 50:50. В устаткуванні Alfa Romeo Giulia використовується алюміній, карбон та низка інших композитних матеріалів, які, за словами представників марки, допомогли досягти кращого співвідношення маси до потужності в класі – три кілограми на кінську силу.

Для карданного валу використовується вуглепластик, а з алюмінію виготовлені капот, дах, крила, двері та елементи підвіски, зокрема передній та задній підрамники.

З нуля до «сотні» новинка в модифікації Quadrifoglio Verde зможе розганятись за 3,9 секунди.

Передбачається, що базовою стане бензинова «четвірка» об’ємом два літри, потужність якої становитиме близько 180 сил. Також для моделі буде доступний 2,2-літровий чотирьохциліндровий агрегат на «важкому паливі», а ще топовий шестициліндровий дизель VM Motori потужністю близько 340 сил.

Повітрязабирачі в капоті – характерна риса модифікації Quadrifoglio Verde.

Седан Giulia обладнано активним переднім сплітером, який автоматично регулює рівень притискної сили для кращої стабільності та зчеплення на високій швидкості, з новинок також присутній задній диференціал підвищеного тертя,  система Torque Vectoring, що незалежно перерозподілє крутний момент на кожному з коліс.

Крім того, для моделі розробили вдосконалену систему DNA, яка дає змогу обрати один з чотирьох алгоритмів роботи системи стабілізації, електропідсилювача керма та двигуна (Dynamic, Natural, Advanced Efficient і Racing).

За допомогою нової моделі Alfa Romeo сподівається збільшити свої продажі з 74 тисяч автівок в минулому році до 400 тисяч машин в 2018 році.

Мрієте про автівку? Тоді Вам неодмінно варто завітати на сайт auctionexport.com, де розміщено безліч оголошень щодо продажу потриманих машин. Скориставшись пошуком, Ви неодмінно знайдете те, що потрібно саме Вам! Є можливість доставити вподобаний автомобіль з Канади або США у будь-яке місто України.

Alfa Romeo Giulia

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *