2011 VOLKSWAGEN CC – відомий якісний німецький седан

26 Dec

Загальні факти про концепцію Volkswagen CC

Виробництво Volkswagen CС розпочалося у 2008 році, тоді ж було випущено перший автомобіль. Автомобіль мав колісну базу розміром 2771 мм (106,7 дюйма) і був доступний з 1,4-літровим двигуном E85 TFSI (Фінляндія та Швеція), 1,8-літровим бензиновим двигуном з чотирма циліндрами, 2,0-літровим бензиновим чотирьох-циліндровим двигуном, 2,0-літровим TDI в різних конфігураціях трансмісії, а також з 3,6-літровим двигуном VR6 (220 кВт з 4-мірним повним приводом і 6-ступінчастою передачею.

Північноамериканський ринок отримав авто з 3.6-л двигуном VR6. Ця версія двигуна пропонує потужність 206 кВт (276 к.с.) і 265 (359 Нмм) обертаючого моменту в обох передніх колесах. Механічна трансмісія доступна лише у варіанті двигуна 2.0T. Він також поставляється з автоматичною коробкою передач.

На європейському ринку CC було запропоновано 4-мірний чотириколісний привід на 2.0-літрових TDI двигунах. Модель з потужністю 103 кВт  була оснащена механічною коробкою передач. Також виробляється версія AdBlue, що пропонує 105 кВт потужності. Доступність залежить від країни.

Повністю перероблений CC був представлений на LA Auto Show, і виробництво почалося в січні 2012 року. Передня частина та задня частина були переглянуті, щоб зробити вигляд CC подібним до поточного дизайну Volkswagen, тоді як середня частина не змінилася. Внутрішні зміни включали незначну зміну дизайну центральної консолі та оновлену панель керування. Цей дизайн також використовується в Passat Alltrack.

Нові особливості:

  • поліпшений адаптивний контроль шасі (DCC);
  • бі-ксенонові фари зі світлодіодними фарами переднього освітлення (AFS) та високочастотними світлодіодними підсвічуваннями;
  • передній допоміжний пристрій з системою екстреного гальмування.

Характерні риси авто 2011 року випуску

Мультимедійний інтерфейс Bluetooth та система з голосовим керуванням та кабелем iPod тепер стали стандартним оснащенням для 2011 Volkswagen CС. Бокові подушки безпеки для заднього сидіння більше не пропонуються. VW зменшила кількість окремих варіантів і створила три нових рівня – Lux, Lux Plus і Lux Limited – і якщо ви хочете мати двигун V-6, єдиним вибором є модель VR6 4Motion з повним приводом. Передній привід більше не пропонується з двигуном V-6. CC 2011 має дизайнерські елементи VW, також знайдені на  моделґх Tiguan і Routan. На відміну від Passat, CC не має оточеної хромової решітки. Зовнішній профіль згинається вгору уздовж чітко визначеної лінії згину центру, подібною до Mercedes C-класу.

Зовнішні функції включають в себе:

  • задній спойлер;
  • додатковий великий панорамний люк на даху.

Щоб відрізнити седан Passat від CC, в авто додали хромовані вимірювальні прилади, унікальну дверну окантовка та радіо/навігаційні кнопки на кермі. Кількість пасажирів CC ідентична Passat, хоча стилізований дизайн знижує вантажну здатність. Між двома задніми сидіннями проходить центр, сидіння також можуть згинатись.

Внутрішні функції включають в себе:

  • імітаційний стандарт шкіряної оббивки;
  • додаткова шкіряна оббивка;
  • додаткова система навігації;
  • додаткова аудіосистема з сенсорним екраном;
  • стандартний інтерфейс Bluetooth та iPod.

Силова «начинка» авто:

Всі СС 2011 оснащені спортивною підвіскою та швидкісним рульовим управлінням. Механічні функції включають в себе:

  • стандартний, 2,0-літровий турбонаддувний лінійний чотирициліндровий двигун потужністю 200;
  • шести-ступінчаста трансмісія;
  • додаткове ручне керування на V-6.

Вартість такої машини доходить до 13,516 дол. Але ціна коливається в залежності від стану авто.

Отже, сподобалося 2011 Volkswagen CС? Тоді завітайте на страховий аукціон www.auctionexport.com. Він експортує вживані авто з Канади та США до України.

Зареєструйтеся на AuctionЕxport, покладіть гроші на рахунок власного депозиту та оберіть авто, яке ви бажаєте. Автомобіль з США вже майже ваш. Обирайте будь-який варіант серед 250 тисяч запропонованих екземплярів. Не кваптеся, тому що наступнеого дня на сайт буде виставлено нові пропозиції. Далі AuctionExport починає транспортування транспортного засобу. Ви його заберете у найближчому портовому відділенні. Ще ніколи придбати пошкоджені авто на продаж не було так просто.

Ось вам ще одна перевага від AuctionExport. Доставка автомобілів та оформлення документів в купі з іншими витратами разом підводиться в остаточну вартість, яка буде набагато нижчою ніж купувати машину в Україні.

Продаж 2011 Volkswagen CС

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *