2017 FORD MUSTANG – престижний та новітньо-технологічний автомобіль від світового виробника

2 Oct

Загальна інформація про Ford Mustang

Ford Mustang – це американська машина, виготовлена ​​компанією Ford. Автомобіль спочатку був заснований на платформі другого покоління північноамериканського Ford Falcon – компактного автомобіля. Оригінальний  Ford Mustang 1962 року – це двомісний концепт-кар, який надалі перетворився на Mustang 1963 року – чотиримісний концепт-кар. 1963 Mustang  був на 2,7 дюйма коротший, ніж його попередник. 1965 Mustang був найбільш успішним з моменту першого випуску цієї моделі. Мустанг зазнав декілька перетворень у своєму нинішньому шостому поколінні.

Mustang створив клас американських автомобілів, так званих, “поні-автомобілі”, які є спортивними купе з довгими витяжками та короткими задніми колодами, вони стали конкурентами для таких авто як, наприклад, Chevrolet Camaro, Pontiac Firebird, AMC Javelin, Chrysler та друге покоління Dodge. Mustang бере за основну концепцію конструкції таких купе як Toyota Celica і Ford Capri, які були імпортовані до Сполучених Штатів.

Ford Mustang був виведений за п’ять місяців до початку виробництва 1965 року. Ранні виробничі версії часто називаються “1964 ½ моделями”, але всі Mustangs були рекламовані.

Деякі зміни були внесені на традиційному відкритті нового зразкового року (починаючи з серпня 1964 року), включаючи додавання резервних ліхтарів до деяких моделей, впровадження генераторів заміни генераторів, оновлення шестициліндрового двигуна зі збільшенням потужності (від 101 до 120 к.с. (від 75 до 89 кВт)), а також модернізація двигуна V8.  Система забезпечення безпеки включала в себе енергозберігаючу рульову колонку, 4-сторонні екстрені пристрої, гідравлічну гальмівну систему з подвійним контуром та більш м’які внутрішні ручки. Моделі 1968 року отримали переглянуті лопатки, рульове колесо та відсік для пального. Моделі 1968 також представили новий двигун V8потужністю 302 куб.см (4,9 л), який розроблений з урахуванням Федеральних правил викидів. У1969 році було трохи збільшено ширину та довжину автомобіля. Значно зросла вага. Завдяки більшій конструкції кузова та переглянутому дизайну, моделі 1969 року мали помітно агресивний вигляд. У 1970 році стався перехід на стандартні фари, що було спробою приборкати агресивний стиль моделі 1969 року, який, на думку деяких, був надто екстремальним і завдавав шкоди продажам, але виробництво 1969 року перевищило загальне число проданих машин у 1970 році.

Оновлені риси випуску 2017 року

2017 Ford Mustang ознаменувався видаленням світлодіодних сигналів повороту, включених у вентиляційні отвори капота. Концептуально, вони були своєрідним відсилом до старих Mustang, але були значною мірою даремні. Крім того, Ford оновив двигун V-6 і представив стандартні 20-дюймові колеса. Літні шини зараз необов’язкові, є комплект всесезонних шин. Mustang  відмовився від деяких кольорів, але додав декілька нових варіацій. Салон виконаний у єдиному чорному стилі. Mustang 2017 вироблений таким чином, що поки типове число пасажирів у кабіні не перевищує двох. Незалежна задня підвіска забезпечує набагато більш комфортну їзду в порівнянні з попередньою моделлю. Зовнішній дизайн є фантастичною сумішшю ретро, ​​краси та агресії. У цілому, можна виділити декілька плюсів та мінусів цього року випуску, отже переваги:

  • кілька варіантів двигуна включають турбований чотирициліндровий, V6 і V8;
  • багато вдосконалень інтер’єру дають авто стильний / високотехнологічний вид;
  • потужний двигун, зручна трансмісія.

Та деякі недоліки:

  • заднє сидіння маленьке і надто стисле для дорослих;
  • не дуже комфортна та плавна їзда по нерівним поверхням.

Ціна такого автомобіля досягає 34,095 дол., але не перевищує цю цифру. Вартість машини залежить від стану транспортного засобу на момент його купівлі.

Придбати 2017 Ford Mustang можна на автомобільному аукціоні www.auctionexport.com, який займається прямим експортом підтриманих авто до усіх міст України, включаючи сюди й Маріуполь.
Щоб стати потенційним покупцем та майбутнім власником авто, необхідно зареєструватися і внести деяку суму, що складатиме ваш депозит. Після вибору автомобіля, ви маєте здійснити платіж, і AuctionExport розпочне транспортування вашої машини. Важливо зауважити, що список авто та запасних частин до них оновлюється кожні 24 години.
Навіть з урахуванням оплати за перевезення та оформлення паперів, загальна вартість придбаного у AuctionExport автомобіля є значно меншою, ніж у місцевого дилера. AuctionExport має широкий досвід та великий діапазон робіт у цій сфері, тому процес значно пришвидшується та не приносить клопотів покупцеві.

Придбати 2017 Ford Mustang

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *