2014 HONDA CR-V – зручний кросовер із новим технічним оснащенням

6 Dec

Загальна концепція авто Honda CR-V

Виробництво кросовера Honda CR-V почалося у 1995 році. Однією із видатних серій випусків цього авто є моделі другого покоління.

Друге покоління CR-V (шасі коду RD4-RD8) було повністю переробленим, засноване на платформі Civic, працювало на двигуні K24A1. Авто стали більшими та важчими. Північноамериканські версії нового двигуна сягали потужності 160 к.с. і 162 фунт/фут (220 Н · м) крутного моменту. Незважаючи на збільшення потужності, новий CR-V зберіг економію палива попередньої моделі, частково завдяки системі i-VTEC двигуна. Нещодавно розроблені шасі збільшили жорсткість, в той час як нова підвіска була оснащена фронтальним контролем і задньою зв’язкою подвійної поперечної ваги; компактна задня підвіска збільшила вантажний простір до 72 кубічних футів (2000 л).

Друге покоління CR-V – найкращий малий позашляховик у журналі Car and Driver за підрахунками 2002 та 2003 рр. Зміни між модельними роками 2002, 2003 та 2004 були другорядними, що передбачали розширення централізованого відсіку для сміття та додавання блокування передніх пасажирських дверей за останні два роки відповідно. Успіх CR-V спонукав Honda представити позашляховик початкового рівня – Element. Повідомляється, що наприкінці 2003 року компанія Honda подала позов проти китайського Shuanghuan, звинувачуючи їх в копіюванні зовнішнього дизайну CR-V.

У 2005 році CR-V був оснащений 16-дюймовими колесами, а попередні моделі оснащені 15-дюймовими колесами. Візуальні зміни включали нові задні фари. У нових фарах тепер є дві окремі лампочки H1 для низьких і високих променевих пучків, в попередній установці використовувалася однокамерна лампа H4 для низьких і високих променів. Задні ліхтарі тепер використовують лінзи замість поворотних індикаторів. Решітка була змінена; вона мала два горизонтальних смуги замість однієї. Дизайн переднього бампера був трохи оновлений, тепер він має круглі вогні проти попередніх світлодіодів у прямокутниках.

Характерні риси для автомобіля 2014 року

2014 Honda CR-V залишається неперевершеним вибором для маленьких сімей. Позашляховик для п’яти пасажирів поставляється в конфігураціях LX, EX і EX-L з переднім або повним приводом. Всі три мають чотирициліндровий двигун і автоматичну коробку передач. 2,4-літровий чотирициліндровий CR-V забезпечує адекватну потужність, надійно працює п’яти-ступінчаста автоматична коробка передач, яка вибирає потрібну швидкість та зависає під час плавного повороту. Двигун виробляє 185 кінських сил і 163 фунтів/футів крутного моменту. Модель цього року конкурує з добре-обладнаними версіями Toyota RAV4, Chevrolet Equinox та Ford Escape. Виділимо плюси, мінуси та видатні риси 2014 року.

Позитивні фактори:

  • внутрішня універсальність;
  • якість їзди неперевершена;
  • зручні підголівники на задніх сидіннях;
  • стандартна резервна камера.

Те, що не сподобалося водіям, які спробували це авто:

  • деякі високотехнологічні засоби безпеки відсутні;
  • матеріали оббивки салону;
  • застаріла навігаційна система.

Та риси, що виокремлюють авто з ряду інших машин:

  • п’ять місць;
  • тільки чотирициліндровий двигун;
  • система FWD або AWD;
  • стандартне підключення Bluetooth та аудіосистема;
  • одноступінчасті складані сидіння.

Ціна авто складає не більше 23 тис доларів. Вартість може змінюватись в залежності від поточного стану транспортного засобу.

2014 Honda CR-V та багато інших моделей знаходиться на www.auctionexport.com. AuctionЕxport – це страховий аукціон, який  перевозить вживані авто з США та Канади до України, й до міста Ужгород.

Серед обов’язкових умов для клієнта є реєстрація, яку складає швидка та нескладна процедура. Далі майбутньому власнику машини надається депозит, який буде використовуватись для сплати коштів за автомобіль. Автомобіль з США може стати вашим всього за декілька кроків, немає нічого складного.

На сайті представлено більше 250 тисяч моделей різних марок, список оновлюється з постійністю в 24 години. Тому вибір є завжди. Кінцевий етап – це оплата авто. Після AuctionExport розпочинає перевезення транспортного засобу, який ви можете отримати у найближчому портовому відділенні через деякий час. Пошкоджені авто на продаж, які є лотами на аукціоні, доставляються швидко та без труднощів.

В цілісну вартість процедури придбання авто входять: доставка автомобілів, оформлення паперів тощо. Остаточна сума є в багато разів менша, ніж у реалізатора по місцю.

Продаж 2014 Honda CR-V

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *