2015 HONDA FIT – автомобіль одного з нових поколінь від світового виробника

27 Nov

Історія появи та розробки авто Honda Fit

Honda Fit, також продаються як Honda Jazz, – це п’яти-дверний суб-компактний автомобіль з переднім приводом, виготовлений і проданий компанією Honda з 2001 року, зараз він знаходиться вже в третьому поколінні. Продажи йдуть по всьому світу, авто виробляється на десяти заводах у восьми країнах, продажі досягли майже 5 мільйонів до середини 2013 року. Поділяючи автомобільну платформу Honda з City, Airwave, Mobilio, Mobilio Spike, Freed та Freed Spike, Fit відрізняється одно-канальним або моноширинним дизайном, що забезпечує конфігурування обсягу вантажів, що може порівнятися з більшими транспортні засобами.

Honda випустила гібридні бензинові електричні версії Fit у Японії в жовтні 2010 року та в Європі на початку 2011 року. Honda також випустила Fit EV, обмежену виробничу версію, у Сполучених Штатах у липні 2012 року та в Японії наступного місяця. До 2012 року Honda Fit був вироблений у 12 країнах, включаючи Японію, Бразилію, Китай, Індію та Індонезію.

Honda використовує фірмову табличку “Jazz” у Європі, Океанії, на Близькому Сході, в Африці та більшості частин Азії – і назву “Fit” в Японії, Шрі-Ланці, Китаї та Америці.

Honda Fit дебютував у червні 2001 року в Японії і відразу став великим хітом. В 2001 році авто отримало премію “Автомобіль року Японії”. До грудня 2001 року вона перейшла на продаж Toyota Corolla і зайняла перше місце у продажах за дев’ять з дванадцяти місяців 2002 року. Згодом вона була представлена ​​в Європі (початок 2002 року), Австралії (наприкінці 2002 року), Південній Америці (на початку 2003 року), Півдні Африка та Південно-Східна Азія (2003 р.), Китай (вересень 2004 р.) Та Мексика (наприкінці 2005 р.). Виробнича модель для Сполучених Штатів та Канади дебютувала 8 січня 2006 року на Північноамериканському міжнародному автосалоні в Детройті.

Паливний бак Fit під переднім сидінням та компактна задня підвіска дозволили розташувати задні сидіння особливо низько, створюючи гнучкий і регульований вантажний відсік, який є великим для такого класу авто.

Що маємо у 2015 році?

2015 Honda Fit було випущено дещо оновленим. Якщо ваш досвід у справі водія знаходиться на стадії початкового рівня, обов’язково вставте це авто в свій список. Це не самий спокійний, найшвидший або вишуканий автомобіль у своєму класі, але він є дуже респектабельним у багатьох аспектах – все це разом поєднує вражаючу ефективність палива та простору. Honda пропустив 2014 модельний рік для Fit. Варіації для 2015 року включають LX і EX, які можуть мати ручні або автоматичні передачі, а також EX-L, який використовується лише для автоматичного використання.

Отже, водії відмічають деякі плюси випуску 2015 року:

  • покращена якість їзди, миттєве прискорення;
  • відмінна видимість;
  • вражаючий максимальний вантажний простір;
  • доступні мультимедійні технології;
  • різноманітні стандартні функції.

Та окремі мінуси:

  • підголівники на задніх сидіннях для високих пасажирів;
  • ємнісні системи стерео керування в моделях EX, EX-L;
  • шум чутно у салоні;
  • менше вантажного простору позаду ніж раніше.

Якщо ви бажаєте стати власником такої машини, то вона вам дістанеться максимум за 17,302 дол. Але вартість змінюється пропорційно стану авто.

Прийшлося до вподоби авто 2015 Honda Fit? Тоді страховий аукціон www.auctionexport.com – місце, де вам допоможуть стати власником такої кралечки. Аукціон експортує вживані авто з США та Канади до України, й до Переяслав-Хмельницького також.

AuctionЕxport доступний до користування одразу ж після реєстрації. Далі покладіть певний грошовий внесок на рахунок, який в майбутньому слугуватиме депозитом. Автомобіль з США чекає на вас. Обирайте будь-який екземпляр із 250 тисяч запропонованих екземплярівваріантів. Це насправді величезний обсяг для вибору. Тепер заплатіть за авто. І AuctionExport починає перевезення вашої покупки. Пошкоджені авто на продаж, зо є лотами аукціону, оновлюються кожні 24 години. Перевага AuctionExport в тому, що доставка автомобілів та папери, в купі з іншими витратами разом дасть в рази меншу суму за авто у, ніж у місцевого реалізатора.

Продаж 2015 Honda Fit

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *