2016 HONDA HR-V – нова конфігурація автомобіля, який підкорив серця мільйонів

20 Sep

Що слід зазначити про Honda Hr-V?

Honda HR-V – це субкомпактний кросовер-позашляховик виробництва компанії Honda, його випуск та продаж охоплює два покоління. Перше покоління HR-V було засновано на базовій платформі Honda і продано в Японії та на вибіркових ринках Азіатсько-Тихоокеанського регіону в період між 1999 і 2006 роками. Друге покоління HR-V засноване на базисі третього покоління Honda Fit і надійшло в продаж у Північній Америці, Австралії , Бразилії та вибіркових азійських ринках в 2015 році. HR-V другого покоління в основному ідентичний  з JDM Vezel, який надійшов у продаж наприкінці 2013 року.

Абревіатура HR-V, згідно з історією веб-сайту Honda HR-V, офіційно кодується як HI-Rider Revolutionary Vehicle, а інша – Hip і Smart Runabout Vehicle. HR-V був представлений для задоволення попиту на автомобілі з переважаючими рисами позашляховиків (зокрема його більшого двоюрідного брата CR-V), таких як збільшення вантажного приміщення та більша видимість, а також висока маневреність, продуктивність та значна економія палива.
HR-V був побудований на, так званій, платформі «supermini», що використовується логотипом Honda, а більший CR-V був побудований на платформі Civic. Крім того, HR-V  відомий як один з найбільш ранніх автомобілів з низьким рівнем викидів (з точки зору оксидів азоту) та унікальним характером поводження на дорозі.

Розроблений як концепт-автомобіль “Wild and Joyfull J-WJ” і виставлений на Токійському автосалоні в 1997 році, HR-V вийшов у якості футуристичного та легкого позашляховика у 1998 році, винятково для дилерської мережі Honda, що називається Honda Verno в Японії . HR-V незабаром став дуже популярним та був доставлений в Європу або з декількома варіантами двигунів: двигун Honda D16W1 типу 1.6L SOHC або повнопривідний двигун SOHC VTEC Honda D16W5. Крім того, авто було оснащене автоматичною коробкою передач з постійною мінливістю, однак головною рисою HR-V було відсутність варіанта дизельного двигуна.

HR-V також використовує підвищені приводні вали та підвіски. Варіації були вироблені для Австралії, Нової Зеландії, Філіппін, Тихоокеанського регіону та для внутрішнього ринку Японії. HR-V був перероблений у 2002 році, результатом чого слугували деякі зовнішні зміни та новий внутрішній дизайн. HR-V розміщує чотири людини і включає в себе сучасні функції безпеки, такі як ABS-гальма з EBD (електронний розподіл гальмівного зусилля), подвійні SRS (додаткові обмежувальні системи) подушки безпеки, а також інші функції такі як електричні дзеркала, електричні вікна, складані задні сидіння, рульове керування, вікна, що поглинають тепло, кондиціонер, передні протитуманні фари, а також задній спойлер із світлодіодним гальмом.

Оновлені риси для випуску 2016 року

2016 Honda HR-V оснащений 1,8-літровим двигуном I-4, який виробляє 141 к.с. і 127 фунт/фут крутного моменту, крім того, авто має шести-ступінчасту ручну або автоматичну трансмісію (CVT). Економія палива є відмінною, авто обладнане повним приводом.

Оскільки 2016 HR-V заснований на базисі хетчбеку Fit, він має дивовижну кількість вантажного простору. Моделі переднього приводу мають найбільший вантажний простір, що складає 24,3 кубічних футів, маючи при цьому розкладані задні сидіння. Вибір на користь повнопривідного двигуна зменшує вантажний простір до 23,2 кубічних футів. Моделі LX з повним приводом мають максимальну вантажопідйомність 57,6 кубічних футів, тоді як EX і EX-L Navi можуть вмістити до 55,9 кубічних футів об’єму. Навіть з невеликим зменшенням вантажного простору через повнопривідну систему, HR-V все ще вміщує більше вантажів, ніж, наприклад, Fiat 500X, Nissan Juke і Chevrolet Trax.
Можна виділити декілька переваг та недоліків автомобіля цього року випуску. Отже, плюси:

  • просторий салон і зручні сидіння;
  • універсальний вантажний простір завдяки унікальному задньому сидінню;
  • висока економія палива;
  • відмінна зовнішня видимість.

Та деякі мінуси:

  • низьке прискорення зі стартової швидкості;
  • сенсорний інтерфейс може бути складним для використання і не мати повної інтеграції Android.

Вартість такого авто не перевершить 20,350 дол. Ціна машини залежить від її поточного стану.

Придбати 2016 Honda HR-Vможна на автомобільному аукціоні www.auctionexport.com, який займається прямим експортом підтриманих авто до усіх міст України, включаючи сюди й Білу Церкву.
Щоб стати потенційним покупцем та майбутнім власником авто, необхідно зареєструватися і внести деяку суму, що складатиме ваш депозит. Після вибору автомобіля, ви маєте здійснити платіж, і AuctionExport розпочне транспортування вашої машини. Важливо зауважити, що список авто та запасних частин до них оновлюється кожні 24 години.
Навіть з урахуванням оплати за перевезення та оформлення паперів, загальна вартість придбаного у AuctionExport автомобіля є значно меншою, ніж у місцевого дилера. AuctionExport має широкий досвід та великий діапазон робіт у цій сфері, тому процес значно пришвидшується та не приносить клопотів покупцеві.

Продаж 2016 Honda HR-V

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *