Порівняння: Subaru XV проти Subaru Forester

21 Sep

Ви вже визначилися з маркою та моделлю автівки, власником якої мріяли б стати, обрали силовий агрегат та комплектацію. Ви навіть вже завітали до шоу-руму. Але не поспішайте: озирніться навкруги, можливо, серед купи моделей тієї ж марки, опиниться більш вигідний варіант.

Новеньку Subaru Forester є за що полюбити. У минулому поколінні вона перевтілилася з універсалу у модний кросовер, а на додаток сьогоднішня модель набула ще й трішки респектабельності. Додайте до цього і традиційні цінності плеяд – повний привід, високий дорожній просвіт та всеїдну підвіску. На жаль, салон, який має солідний вигляд на фотографіях, на практиці виявився зовсім не таким коштовним. Насправді він мало відрізняється від інтер’єрів доступніших Subaru – як і раніше забагато жорсткого пластику, занадто простецька панель приладів та не найзручніша мультимедійна система з дрібними кнопками сенсорного керування.

Водночас Subaru залишається одним з найдорожчих компактних кросоверів. Завдяки зайвій аскетичності, базу навряд чи можна визнати оптимальною. Лише спокійний водій визнає прийнятною динаміку такої автівки.

Є більш бойові силові агрегати, однак з будь-яким з них автівка перестає бути вигідною покупкою. Отож, придбання Forester буде виправданим, якщо ви обмежені в грошах та налаштовані на кросовер неспішної вдачі. Чи навпаки, ладні не звертати уваги на внутрішність та націлюєтеся на запальну турбоверсію.

Проте є й інший варіант. Якщо для вас не є першочерговими чинниками класичний зовнішній вигляд паркетника та великий багажний відсік, логічнішим вибором стане кросовер Subaru XV. За сутністю – це підведена над землею п’ятидвіркова Impreza з посиленим шасі. Проте саме цю автівку можна визнати найбільш різнобічно обдарованою Subaru. Минулої весни автівку модернізували, зробивши її значно м’якішою під час руху та помітно тихішою.

Водночас Subaru XV й рухається веселіше за Forester, і краще керується. А виграш за параметрами ваги та довжини звисів означає переваги на бездоріжжі. Насправді єдине, у чому XV позаду опонента – це об’єм багажного відділення. Але для сім’ї з трьох осіб цієї місткості виявляється цілком вдосталь.

Підсумок:

Forester зберігає чималий круг прихильників. Однак автівка остаточно перейшла у стан просто кросоверів, яких чимало. XV на її тлі – автівка, що налічує ту унікальну родзинку, що дозволяє назвати цей паркетник нетривіальним. Так, вона не виглядає великою автівкою та як вантажоперевізник не найкраща, однак вона запальніша за Forester у справі керованості, виграє за прохідністю, заощадливістю та володіючи практично ідентичним устаткуванням, ще й коштує менше.

Шукаєте потриману автівку? Завітайте на сайт auctionexport.com! Тут Ви знайдете безліч лотів з детальним описом характеристик автомобіля. Зверніть увагу, що вподобану автівку ви маєте змогу придбати з доставкою у будь-яке місто на території України з Канади або США.

Продаж Subaru Forester з доставкою у Кам’янець-Подільський

Продаж Subaru XV з доставкою у Кам’янець-Подільський

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *