Новий седан Honda Accord

15 Aug

До вашої уваги світлодіодні фари, щит решітки радіатору, грановані виштампувані боки, дах, що плавно спадає донизу, куций хвостик багажного відсіку. Що це? Ауді A7 Спортбек нового покоління? Ні, але дуже схоже. Це новенька Хонда Аккорд 10-ої генерації, що замінить собою безлицого попередника. Відтепер автівка має по-європейськи сучасний та підтягнутий вигляд.

Під час проектування моделі багато уваги приділялося шумоізоляції. На підлозі, у крилах та під капотом з’явилися додаткові шумоізоляційні матеріали. Через лобове та бічні скла тепер має проникати набагато менше звуків. А також всередині діє установка активного шумопоглинання разом з 3-ма мікрофонами.

З нуля була розроблена конструкція кузову автівки. На сьогодні Аккорд попереду поширених моделей Хонда за різномаїттям найміцніших ґатунків сталі.

Довжина нової Honda Accord зменшилася на 10 мм та дорівнює 4880 мм. Водночас параметри колісної бази стали більшими на 55 мм та складають 2831 мм. За шириною автівка додала 10 мм, відтепер це 1859 мм. До того ж, вона стала трохи нижчою – на 15 мм (1451 мм).

Автівка Тойота Камрі, що є головним суперником Accord на автомобільному ринку, пасе задніх за всіма ознаками: вона коротша – 4859 мм, вужча – 1839 мм, нижча – 1440 мм, має меншу колісну базу – 2824 мм. Honda випереджає і більш містким салоном, об’єм якого складає 2,99 куб.м (натомість 2,92 куб.м), а у Камрі ― це 2,84 куб.м. Як не дивно, однак за наявним простором Honda обганяє навіть Форд Fusion, що у довжину сягає 4871 мм, а колісна база якого складає 2850 мм. У Форда об’єм всередині автівки дорівнює 2,91 куб.м.

Європеїзація торкнулася Accord за багатьма ознаками, однак найбільше це можна побачити за різноманітністю силових агрегатів. Атмосферний двигун налічує лише гібрид, в якому четвірка 2.0 працює з парою електродвигунів. Турбодвигуни на бензиновому паливі Earth Dreams VTEC Turbo з прямим уприскуванням пального можна побачити на простих модифікаціях автівок. Базові версії комплектуються 1,5-літровими двигунами від останнього Civic, потужність яких складає 195 к.с. з крутним моментом у 260 Нм. Двигун меншого об’єму замінить під кришкою капоту 2,4-літровий двигун, що на моделі 9-ого покоління розвивав 188 к.с. та мав крутний момент у 245 Нм. 1,5-літровий турбодвигун обладнано 6-ступінчастою механікою або варіатором.

Версії автівки більшої вартості оснащуються 2-літровими наддувними двигунами від запального хетчу Хонда Civic Type R. Щоправда, двигун позбавили потужності – з 320 к.с. та 400 Нм до 255 к.с. та 370 Нм відповідно. За замовчуванням у парі з 2-літровим турбодвигуном йде механіка, однак за додаткові кошти покупець може отримати 10-діапазонний автомат власної розробки. Якщо порівнювати зі старим 6-діапазонним автоматом, то зауважимо, що маса конструкції зменшилася на 10 кг, а діапазон передатних чисел збільшився на 68%. Зазначимо, що подібна КП вперше в індустрії спарена з поперечно розміщеним мотором.

Продаж у США почнеться вже цього року. Для автівок із 1,5-літровим двигуном планується 6 варіантів комплектації, а для версій 2.0 та Hybrid ― 5 та 4 відповідно. Повнопривідні модифікації не передбачаються. Базова комплектація налічує систему стабілізації, 8 подушок безпеки, камеру огляду позаду та комплекс Хонда Sensing, який передбачає систему автоматичного гальмування, розпізнавання дорожніх знаків та стеження за смугою руху, адаптивний круїз-контроль.

Широкий вибір вживаних авто на продаж у місто Івано-Франківськ Ви знайдете на сайті auctionexport.com. Скориставшись пошуком, ви знайдете автівку, яка буде відповідати саме Вашим смакам.

Honda Accord на продаж у місто Івано-Франківськ

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *