2013 CHEVROLET VOLT – потужний та якісний автомобіль, що покорив тисячі водіїв

15 Aug

Що взагалі ми знаємо про Chevrolet Volt?

Chevrolet Volt – це автомобіль-гібрид, який був розроблений та випущений компанією General Motors. Авто продається в різних варіантах: як Holden Volt в Австралії та Новій Зеландії, як Vauxhall Ampera у Великобританії та у якості Opel Ampera на території решти Європи. Продаж Volt розпочався в США в середині грудня 2010 року, а потім він вийшов в різних європейських країнах та з’явився на міжнародних ринках в 2011 році. Глобальні продажі випусків Volt/Ampera до кінця грудня 2016 року становили близько 134 500 одиниць.
Chevrolet Volt спроектований як чистий електричний автомобіль, який для роботи використовує заряд батареї. Коли заряд акумулятора закінчується, спрацьовує звичайний двигун, але він розроблений у такий спосіб, щоб максимально підвищити енергоефективність. Регенеративне гальмування Volt також сприяє виробленню електроенергії. Покращена акумуляторна система та трансмісія Volt другого покоління збільшила загальний електричний діапазон до 53 миль (85 км), а показник економії палива становить до 42 миль на галон (5,6 л / 100 км, 50 миль на галон).
Більшість параметрів початкового дизайну Volt, визначених для розробки концепт-кара, називають «iCar». Volt став першим автомобілем, який мав системи приводу E-Flex (Voltec) з комбінацією електродвигуна, такого ж, що і в Chevrolet Equinox, літій-іонного акумулятора з 136 кВт пікової потужності та генератора, що складається з невеликого 1,0-літрового 3-циліндрового турбонаддувного двигуна, з’єднаного з генератором. Електричний двигун виробляє 236 фунтів\фут (320 Нм) крутного моменту. Автомобіль був вироблений з таких матеріалів, котрі дозволили виробнику зменшити вагу машини на 50 %.
Chevrolet Volt виграв декілька нагород, становлячись найкращим автомобілем серед тих, які не наносять жодної шкоди оточуючому простору.

Оновлення 2013 року

2013Chevrolet Volt – найбільш технологічно розвинений автомобіль, який продає компанія General Motors. 2013 Volt – електричний автомобіль з розширеним діапазоном, так як він використовує набір літій-іонних батарей для забезпечення рухової потужності передніх коліс. Проте в обмежених обставинах він також виступає в ролі гібридного модуля, при цьому акумулятори разом з двигуном створюють обертальний момент, який починає приводити машину до дії, коли батарея вичерпана. Крім того, авто оснащене новою електричною трансмісією.
Volt здатен забезпечувати високу якість пересування в різних умовах – і немає сумніву в тому, що це справжня машина. Авто гарантує їзду комфортом, швидку реакцію на команди водія, а також пропонує різноманітні функції та аксесуари.
Можна виділити деякі переваги та недоліки цієї моделі 2013 року. Отже, плюси:

  • низька щомісячна витрата палива при звичайному водінні;
  • високий рівень економічності;
  • багатий вибір стандартних функцій;
  • відмінні оцінки на краш-тестах.

Та деякі недоліки:

  • малуватий простір для заднього сидіння;
  • не дуже сильна гальмівна система.

Вартість такого авто доходить до 17,995 дол. Ціна транспортного засобу залежить від його теперішнього стану.

Придбати 2013Chevrolet Volt можна на автомобільному аукціоні www.auctionexport.com, який займається експортуванням підтриманих авто до будь-якого міста України, в тому числі і до Миколаєва.
Щоб мати можливість придбати автомобіль з AuctionExport, вам доведеться пройти реєстрацію та зробити грошовий внесок, що являє собою ваш депозит. Після вибору автомобіля, ви маєте заплатити суму, яка відповідає вашій покупці, і AuctionExport розпочне процедуру транспортування. До речі, кожному клієнту пропонується не тільки широкий вибір різноманітних авто, але й великої кількості запчастин до них.
Навіть з урахуванням оплати за перевезення та оформлення паперів, загальна вартість придбаного у AuctionExport автомобіля набагато менше, ніж у місцевого дилера. Завдяки тому, що AuctionExport має великий досвід, процес експорту транспортного засобу значно пришвидшується.

Продаж 2013Chevrolet Volt

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *