2013 JAGUAR XJ – розкішний та невимушений рух у поєднанні з потужністю та надійністю

29 Jan

Історія моделі Jaguar XJ

Jaguar XJ – це серія повнорозмірних автомобілів класу люкс, проданих британським автомобільним брендом Jaguar Cars починаючи з 1968 року. З 1970 року вони стали флагманом Jaguar. Найбільш оригінальною моделлю став останній випуск Jaguar, який став таким завдяки внеску Вільяма Ліоніса, засновника компанії. Модель була представлена ​​в незліченних засобах масової інформації та виступах. Поточний Jaguar XJ був запущений у 2009 році. Це один з автомобілів, якими користується британська королівська сім’я,​​броньована версія використовується особисто для прем’єр-міністра Великобританії.

Автомобіль був введений у продаж у вересні 1968 року. Шкіряна оббивка була стандартною на 2.8 л De Luxe та 4.2 л моделях, а кондиціонер був запропонований як необов’язковий додаток на моделі з 4.2 л двигуном. Версії Daimler були запущені в жовтні 1969 року. Незвичайною особливістю, успадкованою від моделей Mark X та S-Type, стало забезпечення двома паливними баками, розташованими з кожної сторони, які заповнювались за допомогою двох окремих ковзаючих наповнювачів: один на верху кожного крила вище задньої колісної арки. Попередні огляди автомобіля відзначили ефективні гальма і якість їзди.

У березні 1970 року було оголошено, що автоматична коробка передач Borg-Warner Model 8, яку XJ6 представив у 1968 році, буде замінена блоком Borg-Warner Model 12. Нова передача тепер має три різні позиції на передньому краї, доступ до яких здійснюється за допомогою селектора, що дозволяє ефективно утримувати нижчі коефіцієнти при більш високих оборотах для досягнення кращого прискорення.

Особливості випуску 2013 року

2013 Jaguar XJ доступна в звичайному XJ та на довгій колісній базі XJL версії, яка на 4,9 дюйми довше. Нові можливості включають систему комфорту XJL Supersport, яка являє собою регульовані масажні задні сидіння та нові підголівники. Пакет XJL Portfolio’s Executive додає розкладні сидіння та задні навісні панелі. Авто працює на 3-літровий V-6 преміум-двигуні потужністю 340 к.с. Машина використовує повний привід та 8-ступінчасту автоматичну трансмісію.

Новий XJ добре виконаний в цілому. Стиль авто є дещо незвичним завдяки високій лінійці поперечних стрічок і багажним покрівельним лініям, які забезпечують профіль, подібний до так званого чотири-дверного купе. Темний колір та хромована обробка, яка оточує бокові вікна, створює вигляд плавучого даху. Задні фари є досить відмітною зовнішньою рисою авто.

Що подобається водіям:

  • якість рульового управління та поводження на дорозі;
  • простий, добре обладнаний салон;
  • гальма;
  • шикарні розкішні варіанти.

Що не подобається:

  • деякі неякісні внутрішні аспекти;
  • їзда трохи тверда для деяких.

Відомі особливості:

  • новий наддувний двигун V-6;
  • повний привід;
  • нова 8- ступінчаста автоматична трансмісія;
  • стандартні або розширені версії.

Вартість такого авто складає до 41,528 дол. Але ціна залежить від поточного стану машини.

2013 Jaguar XJ пропонується на продаж у списку, який виставляє страховий аукціон www.auctionexport.com – відомий експортер, який переправляє вживані авто з США та Канади до України, в тому числі й до Ужгороду. AuctionЕxport, крім цієї моделі, пропонує ще 250 тис. різноманітних авто, до того ж вони постійно оновлюються, кожні 24 години.

Що стати клієнтом та потенційним власником потрібно пройти реєстрацію та зробити грошовий внесок на особистий депозит. Далі обирайте машину та оформлюйте заявку на неї, тоді AuctionExport почне займатись транспортуванням вашої покупки. Пошкоджені авто на продаж, які є лотами на сайті, доставляються у максимально короткий термін. Забрати авто з Канади є можливим у найближчому портовому відділенні.

Доставка автомобілів та невелика сума за оброблення паперів належним чином, беремо сюди також й інші можливі витрати, наприкінці складе цільну вартість машини. Вона гарантовано є в багато разів меншою, ніж, якщо купувати транспортний засіб в Україні.

Продаж 2013 Jaguar XJ

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *