Volvo S80 2018 року

29 Jan

Модифікований Volvo S80 2018 року належить до класу престижних бізнес-седанів, і це прослідковується в кожній деталі його екстер’єру та оформленні салону. Крім цього, під своїм капотом автівка приховує могутній мотор, який дає йому змогу розвивати максимальну швидкість за лічені секунди.

Технічні показники та комплектація

Ставши флагманом всього модельного ряду шведського автомобільного виробника, Volvo S80 2018 року відрізняється неймовірною динамічністю, потужністю і непередаваним комфортом. З точки зору безпеки, модель є однією з найбезпечніших в класі, чому сприяє наявність великої кількості подушок безпеки (бічних та фронтальних), двоконтурна гальмівна система, що вмить спрацьовує, та дає навантаження, як на передній, так і на задній міст, а також наявність спеціальних програмованих зон деформації кузову, які сприяють пом’якшенню удару під  час зіткнення. Вирізняється седан і досить м’якою підвіскою, яка дозволяє з комфортом проїжджати не лише ідеально рівні дорожні ділянки, а й розбиті шляхи, які не з чуток знайомі українським автомобілістам. Також Вольво С80 обладнано системою динамічної стійкості на дорозі та системою стеження за дорожньою розміткою.

Всі ці показники дають Volvo S80 2018 року право вважатися не лише преміальним автомобілем, а й седаном бізнес-класу, що відрізняється спортивним запалом та іскрою агресивності.

Двигун

Виробник пропонує лінійку з двох потужних моторів, що приводять Volvo S80 2018 року до руху.

Перший – 2,0-літровий чотирьохциліндровий турбірований дизельний мотор D4 Drive-E, максимальна потужність якого складає 181 к.с. при крутному моменті 400 Нм. Цей двигун відрізняється продуктивністю в 1750-2500 обертів на хвилину.

Другий – 2,0-літровий бензиновий чотирьохциліндровий турбірований силовий агрегат, гранична потужність якого сягає 245 «коней» при крутному моменті 350 Нм. Продуктивність бензинового двигуна T5 Drive-E перебуває на рівні 1500-4800 обертів на хвилину.

При цьому виробник наголошує, що який би двигун ви не обрали, їх основними рисами є економічність та висока продуктивність.

Автомобілі Volvo, м’яко кажучи, не найдешевші. Вони перебувають на тій ціновій ніші, де “грають” Mercedes, BMW та Audi. І покупець, віддаючи зайві кошти за назву автомобільного виробника, повинен відчувати, за що він їх сплатив. Купуючи BMW або Alfa Romeo, людина інтуїтивно відчуває, що це автомобілі для швидкості. Весь вигляд Mercedes “заявляє” про наявність комфорту та авторитету. Приблизно така сама ситуація й з Volvo, лише на цей раз акцент робиться на те, що цей седан безпечний.

І якщо раніше Volvo S80 могли собі дозволити далеко не всі автолюбителі, то зараз “восьмидесятки” стали доступнішими, – на ринку вживаних автівок, одним з яких є інтернет-аукціон американських автомобілів, auctionexport.com, їх з кожним роком стає все більше. До того ж, безліч покупців вживаних Volvo розглядають модель S80 як справжній еквівалент славнозвісним та нашумілим Mercedes E-класу або BMW 5-ї серії.

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *