Хто краще: Nissan Murano проти Subaru Outback

30 Jun

Істина народжується у суперечці – це відомий факт! Так отож до цієї самої правди ми й вирішили докопатися, провівши тестування між кросовером Nissan Murano та універсалом Subaru Outback.

По-перше, вони майже однакові за розмірами, а по-друге, на наш погляд, ввібрали в себе все те найкраще, що можна запропонувати покупцеві у цьому класі та за цілком невеликі, як на сьогодення, гроші.

Поглянемо на інтер’єр автівок. За рівнем устаткування вони подібні, проте, що стосується дизайну, то перше місце отримав кросовер. Його інтер’єр здається винятковим продовженням екстер’єру. Адже той стиль, що проектувальники задали зовнішніми обводами, яскраво простежується й у салоні. Він має дуже сучасний та яркий вигляд. Через це навіть пробачаєш невеличкі ергономічні недоліки, будь то не зовсім комфортні кнопки на мультифункціональному кермі чи глибоко занурені замки ременів безпеки для передніх пасажирів – відразу й не намацаєш у зимовому одязі. Ну й, безперечно, всі зазначили, що у Ніссан Мурано на задніх сидіннях набагато просторіше, ніж у Субару Аутбек. Безсумнівно було визнано й те, що сісти та вийти з кросоверу, через дещо відмінне проектування салону, куди комфортніше, ніж в універсал. Як то кажуть, стоячи ввійшов, стоячи й вийшов.

Щодо облаштування салону Subaru Outback, то це 100% легкова автівка. Крісла розташовані низько від поверхні полу, посадка більш горизонтальна, через що доводиться проникати у салон, схиливши голову. Але Subaru нижче за Nissan усього на 16 міліметрів – різниця, яку насправді можна було б й не брати до уваги. Але чому ж так сталося? Все стає на свої місця, коли починаєш проводити порівняння кліренсу автівок. У Subaru він складає 2,13 см, а у Nissan – 1,84 см. Отож, відстань між полом та дахом в Outback істотно менша, звідси й деякі незручності. Також з’ясувалося, що більш багажне відділення має все ж таки справжній універсал. Та якщо за шириною та висотою дверного отвору перше місце за Murano, то за довжиною виграє Subaru. Це також підтвердили цифри: місткість багажного відсіку у Subaru – 512 л, у Murano – 454 л. Щоправда, присутні нюанси.

Наближалися сутінки, день близився до кінця, пора було повертатися додому й нам. Остаточної відповіді, хто все ж таки кращий у нашому тестуванні – кросовер чи універсал підвищеної прохідності – ми так й не отримали.

На аукціоні auctionexport.com щодо продажу потриманих автівок ви знайдете широкий вибір пропозицій придбання автомобілів на будь-який смак, таких як кросовер Nissan Murano та універсал Subaru Outback. Завдяки даному сервісу Ви зможете придбати та доставити уподобану автівку у місто Київ.

Продаж Nissan Murano

Продаж Subaru Outback

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *