2013 SMART FORTWO – один із випусків ексклюзивних автомобілів нового покоління

3 Aug

Що нам відомо про авто Smart Fortwo?

Smart Fortwo – 2-місний хетчбек (так званий, мікрокар або міський автомобіль) із заднім приводом, який випускається та реалізується компанією Smart, підрозділом виробника Daimler AG. Fortwo відрізняється від інших автомобілів своєю загальною довжиною, що становить 2,69 метра (8,8 футів) та задньою підвіскою з трубкою De Dion. Цей транспортний засіб спроектований таким шляхом, що рівень викидів у повітря при працюючому двигуні є дуже низьким – 119 грам СО2 на кілометр руху. Крім того, авто оснащене двоскладним заднім люком, змінними пластиковими корпусними панелями та винятковою сталевою напівсферичною передньою частиною.
Торгова марка Smart почалася як спільне підприємство Swatch та Mercedes: Swatch Mercedes АРТ. Моделі Fortwo виготовляються на Smartville – спеціальному заводі Daimler. У 2002 році Нью-Йоркський музей сучасного мистецтва представив перше покоління Fortwo у свою постійну колекцію (єдиний автомобіль, який слід включити до колекції, хоча й у серійному виробництві), а в 2014 році Fortwo був обраний кращим мікрокаром. На момент його комерційного запуску, Cdi – дизельний двигун Smart Fortwo, мав найнижчі показники викидів двоокису вуглецю у світі для двигуна внутрішнього згоряння, що складав 88 грамів на кілометр руху.
Моделі першого та другого поколінь Fortwo використовують автоматичну ручну коробку передач, спроектовану та виготовлену компанією Getrag, де зчеплення управляється комп’ютером, тобто, виключаючи саму педаль зчеплення. Перше покоління використовувало шести-ступінчасту версію, а друге покоління використовує п’яти-ступінчасту версію, модель 5AMT130. Автомобілем можна керувати в автоматичному режимі або за допомогою перемикачів. З 2009 року відредаговане програмне забезпечення для передачі дозволило плавніше і швидше змінювати траєкторію руху авто. Моделі третього покоління отримують п’яти-ступінчату механічну коробку передач або автоматичну механічну коробку передач з подвійним зчепленням.

Оновлення 2013 року випуску

2013 SMART FORTWO залишається найменшим автомобілем на дорогах США, його ширина – менше 9 футів. Хоча, це авто все ж має серйозного конкурента – Scion iQ. У 2013 році компанія Smart дещо переробила як передні, так і задні бамперові фасції та молдинги підвісних дверей.
Можна виділити декілька недоліків та переваг цього випуску. Отже, плюси:

  • просторий інтер’єр;
  • легко паркувати в тісних місцях;
  • дивує оновлений внутрішній інтер’єр;
  • швидкий і спритний автомобіль.

Та декілька мінусів:

  • не досить зручна автоматична ручна трансмісія;
  • груба їзда на шосе;
  • відсутність базової моделі спільних стандартних функцій;
  • поштовхи при перемиканні передачі;
  • шум у кабіні при їзді на автомагістралях;
  • незначна кількість потужності;
  • недостатність функцій, включаючи Bluetooth.

Вартість автомобіля становить до 10 тис. дол. Ціна машини залежить від її поточного стану.

Придбати 2013 SMART FORTWO можна на автомобільному аукціоні www.auctionexport.com, який займається експортуванням підтриманих авто до будь-якого міста України, в тому числі і до Переяслав-Хмельницького.
Щоб мати можливість придбати автомобіль з AuctionExport, вам доведеться зареєструватися і внести депозит. Після вибору автомобіля, який вам сподобається, ви можете здійснити платіж, і AuctionExport розпочне процедуру купівлі та продажу. До речі, список авто оновлюється кожні 24 години, тому ви матимете унікальну можливість кожного разу продивлятись вже наново додані моделі. Навіть з урахуванням оплати за перевезення та оформлення паперів, загальна вартість придбаного у AuctionExport автомобіля набагато менше, ніж у місцевого дилера. Оскільки автомобіль експортується з США, існує безліч правил експортування, заданих для кожної країни окремо, яких слід старанно дотримуватися. Завдяки тому, що AuctionExport має повне уявлення про ці правила та великий досвід, цей процес значно пришвидшується.

Придбати 2013 SMART FORTWO

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *