2015 BMW X5 – один із випусків німецького автомобіля найвищої якості

3 Aug

Загальні відомості про BMW X5

BMW X5 – це розкішний кросовер середнього розміру виробництва відомої німецької компанії BMW. Перше покоління X5 дебютувало у 1999 році. Це був перший повнопривідний позашляховик BMW, який був доступний як з ручною, так і з автоматичною коробкою передач. У 2006 році було випущено друге покоління X5, відоме як “E70”, що включає систему з xDrive повним приводом, а в 2010 році була випущена версія M.
BMW позначив X5 як спортивний автомобіль, а не позашляховик, щоб підкреслити його здібності на дорозі, незважаючи на великі розміри авто. Подібно Lexus RX 300, X5 використав перехід від легких позашляховиків з кузовом на каркасі до кросоверів під навігацією універсальних автомобільних платформ, які виникли наприкінці 2000-х років. Серед німецьких автовиробників X5 став першим використовувати універсальні шасі. Так само як Lexus RX заснований на платформі Toyota Camry, X5 поділяє свою основу з розкішним седаном BMW 5 Series.


Перше покоління BMW X5 розділяє компоненти з моделлю Land Rover Range Rover HSE, зокрема, системи спуску схилів та позашляхову систему керування двигуном. Було запропоновано широкий асортимент бензинових двигунів V8 та дизельних двигунів.
Друге покоління X5 має безліч нових технологічних досягнень, включаючи BMW iDrive як стандартне устаткування, і вперше в BMW – необов’язкове третє рядове місце, яке збільшує кількість пасажирів до семи. X5 другого покоління отримав незначні оновлення, що включали новий передній бампер та повітряні фільтри, а також ряд незначних косметичних змін. Для бензинових моделей X5 беззбиткові двигуни в системах xDrive30i та xDrive48i (N52 I-6 та N62 V8) були замінені турбованими двигунами (N55 single-turbo straight-6, N63 twin-turbo V8), а також підключені до 8-ступінчастої автоматичної трансмісії.

Оновлені риси 2015 року

2015 BMW X5 – це розкішний автомобіль, пристосований для комфорту, призначений для підкорення будь-яких доріг. Зовні дизайн авто майже не змінився. Всі моделі оснащені 8-ступінчастою автоматичною системою, електричним підсилювачем керма, адаптивними амортизаторами та інтелектуальним програмним забезпеченням.
Можна виділити деякі недоліки та переваги випуску 2015 року. Отже, плюси:

  • потужні та ефективні двигуни;
  • розкішний і комфортний внутрішній дизайн;
  • величезний список функцій.

Та деякі мінуси:

  • сидіння не дуже підходять для перевезення дітей;
  • занадто висока ціна.

Вартість цього авто становить до 56,740 дол. Ціна машини залежить від її поточного стану.

Придбати 2015 BMW X5 можна на автомобільному аукціоні www.auctionexport.com, який займається експортуванням підтриманих авто до будь-якого міста України, в тому числі і до Борисполя.
Щоб мати можливість придбати автомобіль з AuctionExport, вам доведеться зареєструватися і внести депозит. Після вибору автомобіля, який вам сподобається, ви можете здійснити платіж, і AuctionExport.com розпочне процедуру купівлі та продажу. Оскільки вони є експертами в галузі транспортування, то ви будете врятовані від усіх маніпуляцій з документацією. Навіть з урахуванням оплати за перевезення та оформлення паперів, загальна вартість придбаного у AuctionExport автомобіля набагато менше, ніж у місцевого дилера. Оскільки автомобіль експортується з США, існує безліч правил для кожної країни експортування, яких слід старанно дотримуватися. Завдяки тому, що AuctionExport має повне уявлення про ці правила та великий досвід, цей процес значно пришвидшується.

Продаж 2015 BMW X5

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *