Новенька Subaru XV

25 Jul

Subaru росте й росте. І останнім часом – все більше вгору. Спочатку звичний повнопривідний універсал Forester несподівано перевтілився у повноцінний середньорозмірний кросовер. А тепер, схоже, ця ж доля сткає й 5-двірковий позашляховик Impreza. Зауважимо, що, усупереч візуальним відчуттям, габарити автівки суттєвих змін не зазнали: у довжину нова Subaru XV додала лише 2 см, у ширину – 1 см, висота ж й зовсім залишилася колишньою. А серйозний та по-справжньому позашляховий вигляд кросоверу надають, скоріш, дорожній просвіт, який збільшився до переконливих 220 мм та великі 17-дюймові колеса, що входять вже у базове устаткування автівки. На пару сантиметрів збільшилася й колісна база, а ось багажний відсік залишився без змін – 310 л.

У компанію до знайомого за попередницею 2-літровому мотору з 150 к.с. додалася четвірка 1,6 л, що розвиває 114 к.с. Обидва оппозитні двигуни можуть поєднуватися як із механічною коробкою, так і з варіатором Lineartronic. Попри те, що всі Subaru XV за замовчуванням будуть обладнані повним приводом, величина витрати пального не лякає: у змішаному циклі навіть потужна версія укладається у майже легкові 8 л на сотню кілометрів.

Subaru XV 1.6 BL

Базова комплектація Subaru навіть із 1,6-літровим мотором та п’ятиступінчастою механікою виглядає багато: такому кросоверу покладені 17-дюймові диски з легкого сплаву, протитуманки, зимовий пакет (підігрівання передніх крісел, дзеркал та зони спокою склоочисників), клімат-контроль, аудіосистема з 4 динаміками, система стабілізації (VDC) та помічник при старті з місця на склонах, фронтальні подушки безпеки та охоронна сигналізація.

Subaru XV 1.6 СС

До цього варіанту разом з базовим устаткуванням також входять додаткові бічні подушки безпеки, аудіосистема з 6 динаміками, до якої додаються порт USB та кнопки керування на рульовому колесі, що разом з ручкою перемикання коробки передач отримали шкіряну обробку.

Subaru XV 1.6 DE

Ця версія пропонується виключно з варіатором та окрім усього вищенаведеного може похизуватися тонованими задніми вікнами та вбудованою системою навігації.

Subaru XV 2.0

Комплектація СС для потужнішого 150-сильного мотору та вже шестиступінчастої механіки майже повністю повторює однойменну версію для молодшого мотора. Різниця лише в тому, що відтепер на даху красуються рейлінги, а у водія з’явилася можливість користуватися круїз-контролем. Наступний варіант оснащення CD припускає наявність ксенонових фар. А у версії KF доступне заводське тонування задніх вікон, навігація, система дистанційного доступу та запуску мотору без ключа. Останні три версії – FG, FH, EH – поставляються тільки з варіатором та мають датчики світла й дощу, кольоровий дисплей бортового комп’ютеру, камеру заднього виду, оздоблений шкірою салон, електрокерування водійського крісла та двозонний клімат-контроль.

Зараз сегмент середньорозмірних кросоверів великий як ніколи, а значить й гідних пропозицій на ринку більше ніж достатньо. Однак знайти повнопривідного суперника 116-сильному Subaru XV виявилося проблематично: всі паркетники зі схожим енергоозброєнням мають у своєму розпорядженні лише одну пару провідних коліс. Так що тут він ще новачок.

В інтернеті можна знайти безліч пропозицій щодо придбання автомобілів на свій смак, таких як Subaru XV. На автомобільному аукціоні потриманих авто auctionexport.com за допомогою «Пошуку» Ви з легкістю зробите свій вибір! Завдяки даному сервісу Ви зможете придбати та доставити будь-яку уподобану автівку у місто Київ із США або Канади.

Продаж Subaru XV

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *