Subaru Impreza 2017 модельного року

11 Jul

Вже понад 20 років дана модель автівки випускається на авторинку Японії. Impreza народилася у далекому 1992 році й протягом цих років встигла змінити вже декілька поколінь. Кузов даної автівки має декілька варіацій, а у квітні на автосалоні у Нью-Йорку була презентована модернізована модель Subaru Impreza. Автомобіль стане доступним для потенційних покупців у 2017 році й в Україні, й у США, й у країнах Європи.

В основі наступного покоління популярної автівки знаходиться платформа SGP, завдяки якій вдалося спроектувати оригінальний кузов салону й при цьому придати йому необхідну жорсткість. Оновлена версія автівки захоплює своїм освіженим зовнішнім виглядом: він і динамічний, і класичний як для даної моделі, так і для автівки такого класу взагалі.

Екстер’єр новинки абсолютно різниться від попередніх версій. Він схожий за концептом та попередником хіба що у загальних рисах. Придбавши дану модель, прихильники отримають й ті самі фари, такі схожі за формою на бумеранг, і ту саму фальшрадіаторну решітку, схожу на неправильну гексагональну фігуру. Японські проектувальники не намагалися цього разу винаходити наново велосипед, якщо це припало до душі споживачам у попередній моделі. Однак вони винайшли його у контексті дизайну. Лінії кузову нової автівки виконані у такий спосіб, що придають її загальному виду привабливу агресивність. Форма корпусу виглядає динамічно та підтягнуто.

Повний привід має вигляд посилених колісних арок. При першому погляді на цей конструктивний елемент простежується така надійність. Протитуманки зазнали змін, а от фари залишилися незмінними. Проектанти додали нові протитуманні фари й на передню частину автівки, й на задню.

В інтер’єрі Субару Імпреза 2017 року передусім варто зазначити високоякісне оздоблення салону. Вражає й образ панелі приладів, в яку вмонтовано сучасну мультимедійну систему. Вона налічує усе необхідне для водія: GPS навігатор, блютуз, радіо, USB. Для підключення смартфону виведено окреме гніздо.

На кермо, по обидва його боки, перед очима водія вмонтовано кнопки керування. Декілька подушок безпеки додатково встановлено всередині автомобілю. А ще водія може зацікавити підключення системи попередження про виїзд за межу смуги.

На відміну від попередника, вільного простору у новинки стало набагато більше завдяки продуманим інженерним рішенням, у кінцевому рахунку запроваджених в автівці.

Завдяки встановленому 2-літровому мотору, нова Субару спроможна розвивати потужність мало не в 150 к.с. Її особливість – рівномірне розподілення максимальної потужності між всіма колесами.

Інсайдери ширять чутки, що ще до появи нової моделі у продажу, компанія також презентуватиме версію автівки з гібридним мотором. Якщо вірити чуткам, обидва силові агрегати допоможуть значно заощаджувати пальне завдяки впровадженим інноваційним технологіям.

Якщо маєте бажання придбати будь-яку потриману автівку у США або у Канаді з доставкою у місто Київ, то Вам варто звернути увагу на сайт auctionexport.com, завдяки якому Ви з легкістю зробите свій вибір!

Продаж Subaru Impreza 2017

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *