Volkswagen Golf 8 2017 року

11 Jul

Безперечно, що для компанії Volkswagen модель Golf є найбільш вдалою серед ряду інших автомобілів, розроблених німецькими проектантами на сьогодні. Водночас VW Golf серед трійки лідерів автівок, що мають найбільший попит на автомобільному ринку. В минулому столітті, у 1974 році, вперше народився даний хетчбек. На сьогодні реалізовано понад 30000000 копій автівок по всьому світу. На момент своєї появи останнє 7 покоління Volkswagen Golf було визнано «Автомобілем року» та отримало нагороду премії WCOTY.

Зовнішній вигляд:

Названий на честь теплої морської течії, що спостерігається в Атлантичному океані (Гольфстріму) хетчбек VW Golf при всіх своїх перевагах – це ще й так звана класика. Восьме покоління VW Golf обіцяє бути таким же шановним серед прихильників, як й усі його сім попередників.

Окрім збільшеної колісної бази, оновлений хетчбек отримав “гостроту” в екстер’єрі. Більшість кузовних ліній стануть дещо гострішими на відмінну від аналогічних, що оздоблюють зовнішність сьомого покоління Golf.

Внутрішній дизайн:

Заглянемо усередину салону VW Golf 8. Як ми вже казали, збільшена база коліс надала змогу проектувальникам втілити значну кількість елементів інтер’єру, які одразу можна й зовсім не помітити. Однак придивившись уважніше, одразу впадає в очі поліпшена мультимедійна система. А як шикарно виглядає місце для водія, ні на мить не виникає бажання залишати салон автівки!

Оновлений VW Гольф 2017 року став зосередженням інновацій, що здатні вправно заощаджувати паливо, гальмувати, паркуватися та заводитися самостійно, розпізнати людей на дорозі та здійснювати інші різноманітні вправи.

Технічні характеристики:

Цікавий факт, що в основі створення VW Гольф 8 – покращена версія платформи Modulare Querbaukasten, що відома більшості водіям по декількох моделям автівок, які виробляються відомими компаніями – Audi, Skoda та Seat.

Ходять чутки, що нова модель Гольфу буде здатна витримати більшість свого потенціалу, конвертована в 200 та більше к.с. (можливо й в 300 к.с.). Компанія передбачає на вибір Golf 7 з заздалегідь установленими бензиновими та дизельними двигунами. Також говорять, що скоро після презентації з’явиться у продажу додаткова версія з гібридним силовим агрегатом.

VW Гольф 8 надалі матиме можливість послужити основою у проектуванні кросовера чи купе. Коли ці чутки правдиві, то вищенаведене передбачає наступне: Гольф-купе стане заміною спортивному хетчбеку Сірокко, випущеному також у 1974 році німцями, а Гольф-кросовер – заміною моделі Тігуан, який у 2018 році справлятиме 10 років від свого народження.

На автомобільному аукціоні auctionexport.com ви знайдете безліч пропозицій щодо продажу потриманих автомобілів, таких як Volkswagen Golf та інші. Завдяки даному сервісу Ви з легкістю зможете придбати та доставити будь-яку уподобану автівку у місто Київ.

Продаж Volkswagen Golf

 

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *