2012 TOYOTA CAMRY – один із випусків автомобіля від виробника міжнародного рівня

5 Oct

Знайомимося із загальною концепцією Toyota Camry

Toyota Camry (Японія: Toyota Kamuri) – це автомобіль, який впродовж декількох поколінь продавався на міжнародному рівні японським виробником Toyota, починаючи з 1982 року. Спочатку авто мало компактний розмір (вузький корпус), пізніше моделі Camry стали трохи більшими, відповідаючи середньому розміру (широкий кузов). З моменту виходу широкоформатних версій, Camry позиціонується Toyota як другий “світовий автомобіль” фірми після Corolla. Автомобілі з вузьким кузовом також з’явилися в Японії, наприклад, Toyota Vista – також представлені в 1982 році і продаються в Toyota Vista Store.

Між 1979 і 1982 рр. Camry була представлена як чотири-дверна модель седана в Японії, відома як Celica Camry. Коли Camry стала незалежною модельною лінією в 1982 році з випуском серії V10, Toyota випустила п’яти-дверну модифікацію, але версії седан так і не поступило в розробку. Наступна серія Camry V20 – перша розробка у версії седан – дебютувала в 1986 році, для Японії йшов окремий варіант кузова. Зарубіжний попит на Camry більшого розміру призвів до масової розробки широкого кузова XV10 для седана та універсала. Японія також отримала ширший варіант кузова XV10 – Toyota Scepter. У 1993 році був випущений XV10-кузовний купе, який став самостійною моделлю, названою Camry Solara. Наступна модель широкого кузова XV30 була введена в 2001 році. Японія та більшість світових ринків отримали один стиль; окрема, більш консервативна версія охоплює ринки у Східній та Південно-Східній Азії. Подальший і поточний XV50, що продається з 2011 року, призвів до ще більшої кількості ринків, що приймали альтернативні панелі кузова, такі як Японія та Східна Європа.

Camry базується на концепції чотирьох-дверного седана, приблизного до Toyota Celica під назвою Celica Camry. Celica Camry дебютував у продажу у січні 1980 р. у Toyota Corolla Store в Японії. Celica Camry оснащена двигуном із переднім приводом, стандартною чотири-ступовою жорсткою системою підвіски осі та чотирма варіантами бензинових двигунів. У серпні 1980 року Toyota випустила висококласні моделі з чотириколісною незалежною підвіскою, позначені як. Для моделі TA57 серії 1800 SX Toyota встановила 1,8-літровий двигун 3T-EU.

Оновлення для випуску 2012 року

2012 Toyota Camry – тихий, зручний, надійний та доступний за ціною автомобіль. Крім того, випуск 2012 року забезпечує більше економії пального.
Стандартний чотирициліндровий двигун V6забезпечує значне прискорення та рівну їзду як на дорогах міста, так і на шосе. Шести-ступенева автоматична трансмісія є стандартною на всіх моделях. Toyota Camry був повністю перероблений для випуску 2012 року, його висококласний дизайн інтер’єру є значним поліпшенням порівняно з моделлю 2011 року. Матеріали для обробки салону, як-от інформаційна панель м’якого торкання, допомогли 2012 Camry виділитися серед свого класу.Передні та задні сидіння досить просторі для більшості дорослих, навіть дуже високих. Доступна мультимедійна система Entune, яка дозволяє керувати додатками, як-от інтернет-радіо програми Pandora. Доступні функції включають також люк, двоконцетний автоматичний клімат-контроль, шкіряну оббивку, підігрів передніх сидінь, резервну камеру, потокове передавання музики через Bluetooth, супутникове радіо, радіо HD, навігацію та систему моніторингу.
Можна виділити декілька мінусів та плюсів авто цього року. Отже, переваги:

  • сильні та економічно вигідні двигуни;
  • зручна та високотехнологічна електроніка;
  • зручне і просторе заднє сидіння;
  • найвищі показники безпеки.

Та недоліки:

  • рульове колесо не реагує миттєво;
  • відсутня ручна коробка передач.

Така машина коштуватиме до 17,998 дол. Вартість залежить від стану авто на момент продажу.

Придбати 2012 Toyota Camry можна на автомобільному аукціоні www.auctionexport.com, який займається прямим експортом підтриманих авто до усіх міст України, включаючи сюди й Бровари.
Щоб стати потенційним покупцем та майбутнім власником авто, необхідно зареєструватися і внести деяку суму, що складатиме ваш депозит. Після вибору автомобіля, ви маєте здійснити платіж, і AuctionExport розпочне транспортування вашої машини. Важливо зауважити, що список авто та запасних частин до них оновлюється кожні 24 години.
Навіть з урахуванням оплати за перевезення та оформлення паперів, загальна вартість придбаного у AuctionExport автомобіля є значно меншою, ніж у місцевого дилера. AuctionExport має широкий досвід та великий діапазон робіт у цій сфері, тому процес значно пришвидшується та не приносить клопотів покупцеві.

Продаж 2012 Toyota Camry

Loading

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *